Ridning!

Hejhej!


Idag var det ju hoppning! Superkul, som vanligt!
Jag hade ju då Ravich som vanligt. Har haft honom väldigt många gånger nu och det är verkligen jättebra! Jag älskar att hoppa honom! Men idag på hoppningen gick det superdåligt om jag ska vara ärlig.. Det kan ju inte gå bra varje gång! Jag var även otroligt hängig på ridningen.. Det var nog lite därför som det gick så dåligt också.. Emmy kom t.o.m fram och frågade hur jag mådde för jag såg väldigt vit ut i ansiktet.. Så denna kväll har tilbringas på toan hos Mimmi, haha! Nej men jag har haft ont i magen och mått jätteilla.. Men jag hoppas verkligen jag är frisk imorgon! För då är det ju Skötarmöte! Det får ni absolut inte missa! Det börjar kl. 9.00, se till att vara där då!


Vill ni veta en rolig sak?
När jag och Mimmi var på en pizzeria idag så fick vi baka våra EGNA pizzor! Det var hur kul som helst! om ni vill veta hela historien så klicka ---> HÄR <---



fina häst ♥


Jag hoppas vi ses imrgon, om jag är frisk vill säga! Kram Filippa

FREDAG!

Heej! 
Hur är det med er?
Själv är det toppen, det är ju fredag :) 
Igår var det ridning och jag kom dit runt halv 4. Började med att hjälpa till i en grupp och sen gick jag, Sofia och min kompis som var med och hämtade in Kungen och Prinsessan, dom är ju såå söta :D Sen gjorde vi höpåsar och efter det hämtade vi in hästar. Sen skulle jag ju ha läxläsning men det var ingen som kom.. :( Kom igen nu hörrni, läxläsningen är ju toppen och ett grymt sätt att göra läxorna och slippa göra dom hemma plus att du får hjälp med dom! Så nästa gång vill jag att jättemånga kommer! okej? :D Sen red jag och jag fick Goldie och vi red ut. Det var jättemysigt! Var länge sen jag hade henne, faktiskt. 
Nu håller jag på att packa för jag ska bort heeela helgen :) 
ÄLSKADE LÄGERHÄST! Du betyder mycket! Du är underbar!
Ni får ha en bra helg så ses vi i stallet : )
Kram Moa!

Teori

Hej! hur mår ni? Jag mår iaf toppen. Just nu håller ja på och städar mitt rum, det ser ut som en svinstia. Imåndags hade vi teori. Vi hade nte Andreas utan emmy! :) det var jätte kul :D Vi skulle knoppa en häst/ponny, jag tog grimbart. Först hade vi en genomgång om hur man gjorde plus lite tips. Sen fick vi börja. Han har väldigt tjock och lång man så dom blev väldigt stora till en början men sen tog jag bara helften så mycket man och då gick det bättre.
Såhär bra blev dom inte, men nästan :D
Ha det gött
// Agnes

Ridning idag!

Hej på er! Just nu har jag lunch i skolan så jag passar på att blogga lite, supersmidigt från mobilen också! Idag har jag ridning, hoppas på cinzano för det gick rätt bra när jag red i tisdags :) jag känner att jag lär mig så mycket av att rida honom, han är lite knepig men visste ni att han har tävlats i dressyr på ganska hög nivå? Och jag är ju en dressyr människa så det är jättekul tycker jag, även om han och jag har mycket kvar att jobba med såklart :)

Det tråkiga är att jag slutar så sent i skolan på torsdagar så jag hinner bara precis till ridningen, och man vill ju gärna hänga och pyssla lite i stallet innan... Men det får jag göra de andra dagarna istället!

Nu ska jag sluta, vi ses i stallet!


Choklad!

Heeeeej!! Är allt bra med er? Med mig är det iaf jättebra!
Idag har jag varit i skolan och hade den långaste och jobbigaste
dag på hela veckan.. Det var inte kul.. Efter skolan åkte jag
hemmot. Men innan jag gick upp till min längenhet så gick jag
förbi Ica. Där köpte jag vit choklad! Hehe.. för er som inte
vet det är jag heeelt beroende av det :P Men sen gick jag upp
till mig och tog tag i alla läxorna. Har minst ett prov varje vecka..
Så det gäller att inte hamna efter. Men nu har jag koll på alla
läxorna och det är ju otroligt skönt! För då kan man tänka på annat som
är mycket roligare! :D 
Jag åker inte till stallet förns på fredag tyvär.. MEn jag längtar som en
galning!!! Som Mimmi skrev innan så är det så otroligt skönt, rolig och
helt underbart att vara i stallet! Önskar man bara kunde bo i stallet
och inte ha någon skola eller nåt annat jobbigt! Men det går ju
förstårs inte.. Men man ska aldrig sluta drömma! :D



Vi ses i stallet på fredag!! :D
mums!



kraaaaaaam



LÄXLÄSNING

Heej!
Tänkte bara påminna er alla om att det är läxläsning i stallet på torsdag kl 16.30. Ta med dig dina läxor så kan jag försöka hjälpa dig. Visst är det toppen? :)



Så då ses vi på torsdag och pluggar lite! ;) 

KRAM!


Oh no..

Jag ska till farbror doktorn imorgon! :O Ni vet att jag bröt min armbåge i höstas. JAg hade gips i typ fyra veckor, sen säger läkarna att den aldrig var bruten så de tar bort gipset. Men nu är den svullen och gör ooooooont! Tänk om jag inte får rida på typ 40 000 år???? :O :O Då blir jag ju lessen....Så ni får hålla tummarna!
Novembersnygg.se? HAhahahahahah"

102 dalmatiner!

Hej på er! Idag har jag inte varit i stallet, har varit med min hund hela eftermiddan :) Längtar till imorgon när jag ska rida igen! Ganska konstigt egentligen att när jag för ovanlighetens skull har en stallfri dag så längtar jag bara till stallet! Även fast jag faktiskt är i stallet 5 dagar i veckan! :O Men jag älskar att vara i stallet, så skönt att komma dit och slippa tänka på allt annat! Skolan till exempel :)

Jag och Carmen (min hund) har i alla fall tittat på 102 dalmatiner! Hur bra som helst :D Tycker den är jättesöt! Det gulliga var att när det var en läskig scen (när två hundar bråkade) så la Carmen tassen framför ögonen! Gulligt va? :D Jag tror det var för att det kliade på hennes nos, men det var så gulligt för det såg ut som hon tyckte det var läskigt :)



Kram Mimmi och Leonardo

Tisdag i stallet

Hej på er! 
Idag var jag i stallet, jag hjälpte Sandra på ponnylekis, vilket jag tycker är otroligt roligt! Har hjälpt till i flera ponnylekisgrupper, och jag tröttnar aldrig på det! :) Efter ponnylekis gick jag och ryktade finaste Svarten riktigt ordentligt! Jag stog inne hos honom i 50 min och när jag gick därifrån hade jag ont i armarna ;) Men han glänste faktiskt när jag var klar, känns bra :) 
Nästa gång jag ska till stallet blir på torsdag då det blir ridning också, wihoo! :D
Veet ni? I morgon har jag studiedag! Så grymt skönt! Det behövdes verkligen, har jättemycket att göra i skolan. Prov, läxförhör, test, inlämningar av uppgifter... aa orkar inte ens tänka på allt :( BLÄ! 
JAG ÄLSKAR DIG! 

Ni får ha det bra, så ses vi i stallet :) 
Kram Moa

Labello igen!

Hej hej igen! Hade som sagt Labello den här veckan också fast det gick inta alls lika bra! Hade så himla höga förväntningar och då går det ju inte så bra.. Mer orkar jag inte skriva... Menmen, jag får helt enkelt kämpa på :D Hoppade även i fredags och då hade jag Cinzano!
Det började rätt så bra, och jag hade bra fart och kunde rejjsa på långsidorna, men sen stod vi still så länge så då blev han väldigt seg igen -.- Så jag fick aldrig fram honom till hindret och då blev det dålig väg och bla bla bla.... Men jag skulle gärna hoppa honom igen så jag kan göra bättre ifrån mig! :)

Jönköping!

Hej alla!
Nu sitter jag i Jönköping! Nu täker ni säkert, vad gör hon där?
Men det är så att jag har nästan hela min släkt här! Plus att jag
har många kompisar som bor här. Jag älskar verkligen att vara
här! Jag blir så lugn så fort kommer hit.
Så det blev ju tyvärr en stallfri helg för mig! Men jag åker ju som vanligt dit på
måndag igen :)
Idag har jag hunnit med väldigt mycket! Jag har bla
varit på min mormors grav och satte lite fina blommor!
Nu ska jag snart vara med mina kompisar!
Jag, mimmi och lilla söta Keoton får stå för bilden idag!
Kram FIlippa

Pysslarstund!

Glöm inte pysslarstunden imorgon Lördag kl 13.30!!! Ta med en ram och ett foto på din favorithäst (till exempel) och måla ramen, eller ta med något annat roligt! :D Om ni inte har något att ta med så finns det alltid något kul att pyssla med i stallet som vi tar fram till er!

Så tveka inte att vara med! Det blir superkul! :D

//USEK

Hoppgrupperna!

Idag var jag i stallet och kikade på hoppgrupperna! Jag red ju också där för ett par veckor sen, men satsar nu bara på dressyr eftersom jag tappat intresset helt för hoppningen :( Och så tycker jag det är lite läskigt! (A) Men i alla fall så tittade jag idag och alla är så grymt duktiga!

Filippa hoppade på Ravich, och GISSA om jag saknar honom! Som många av er vet så hyrde jag honom förut. Men sedan blev han väldigt halt vilket gjorde att han var tvungen att ha boxvila drygt 2 månader! Som ni säkert förstår så behövde han mer sällskap än någonsin under de här månaderna, tänk er själva att vara instängda på erat rum i 2 månader! :O Jag tillbringade nästan all min lediga tid med honom och vi fick superbra kontakt och blev bästisar! :D Men under lektionerna så red jag på Leonardo, och det gick så bra med honom så jag bestämde mig för att fortsätta! Riktigt svårt beslut :(

Men det funkar bra med Leo och nu är han min bästis! Men jag saknar Ravve otroligt mycker!



Kram Mimmi!

Sjuk...

Hej!
 Hur mår ni? Själv är det helt okej, har varit sjuk sen i måndags och nu börjar jag må bättre :) Hoppas verkligen att jag kan åka till stallet i morgon, var jättelänge sen! :( Det gick så grymt bra förra veckan, så nu är jag riktigt taggad och hoppas som vanligt på fina Cinzano ♥
Här får ni en liten bild på mig och en underbar liten fjording som heter Müsen. ♥ Han står i ett stall där min moster har sin häst så jag brukar åka dit och ta hand om honom ibland ;) 
Ha det bra! 
Kram Moa (: 

drunknar i plugg ..

hej mina kära vänner ! :D jag sitter och drunknar i massa plugg medans jag längtar tills det ska bli torsdag och jag ska rida :) hade ju teori igår och idag så det ska verkligen bli kul att rida på torsdag, hoppas jag får yellow. hon är så himla himla fin tycker jag :))) hoppas ni hitills haft en bra vecka, det har jag :) vi ses i stallet ! kramar ♥ ronja
slänger in två bilder på mig & min fina lägerhäst från i skåne :D

Labello :)

Hejsvejs Ebba här! Hade Labello på ridningen idag, och det gick så grymt bra!! Vi tränade mycket på utåtställningen och han var så himla fin i hela passet :)
Sen måste man ju även säga grattis till Alice som fyller 18 år!! Grattis grattis! :D

Grattis på födelsedagen Alice!

Idag fyller ingen mindre än Alice 18 år!!! Världens bästa ordförande är hon! Vi önskar henne därför värdens bästa födelsedag :D

i skolan ..

hejhej, sitter i skolan och har håltimme .. längtar tills skoldagen är slut och man får åka till stallet ! :)) jag har dok teori idag men det kan ju också vara roligt :) ska göra en del saker i stallet ändå, så det kommer bli bra. dock är vädret inte så himla kul, man blir ganska less på allt regn faktiskt :/
tyvär har jag inga roliga bilder eftersom jag sitter vid en skoldator, slänger in lite bilder ikväll när jag kommer hem , krmar från ronja ♥

EM-guld till Sverige!


Idag tog Rolf Göran Bengtsson EM-guld på Ninja! Hejja Sverige :D

Hejsan Hoppsan!

Hejsan Hoppsan allesammans!

Hur är det med er? Med mig är det iaf bra! Är dock grymt trött! Men ska snart äta lite, göra läxor och sen träna! 

Igår var det en riktigt myysig dag i stallet. Jag, Mimmi och Stella åkte dit till ca halv 11, vi sa att vi skulle vara där 9 men eftersom dom inte kunde väcka mig på morgonen så blev det lite senare, hehe.. ( Dom sov hos mig och jag är väldigt svårväckt ) I stallet var Liqurice ute hela dagen så jag smörjade all hans utrustning, skurade hela spiltan, gjorde rent vatten+krubban och när han kom in ca 10 min innan jag skulle åka myste jag bara lite med honom :) Jag älskar verkligen honom.. han är min drömhäst! Och när jag blir stor vill jag ha en häst precis som honom! Han är bäst på alla sätt!!
Imorgon blir det stallet! Då får jag äntligen rida igen! Jag har blivit såå himla ridsugen dom senaste dagarna! Allså mer än nånsin! Haha.. Jag och Moa ska även planera våran aktivitet som kommer snart! :) 


Med dig är jag lycklig ♥


// Filippa

Pyssla!

Hej Hanna här! Idag har jag varit och jobbat i stallet, allt gick bra.

På lördag är det pysslar time! Ta med er eget pyssel, som till exempel en ram och glitter som man kan pynta för att sedan sätta in en bild på kanske din favorit häst eller ponny? :) Ses då!


Borstjakt

Hej! Idag har det varit en jättebra dag i stallet, soligt och fint! Mini Gnägg hade även sin första aktivitet för terminen, en borstjakt som i alla fall jag tyckte verkade jätterolig! Grattis till de som vann varsin påse hästgodis :)

Sedan hade vi även USEK möte då vi pratade om en massa roliga saker, bland annat de kommande aktiviteterna och även LUCIA! det är faktiskt inte så långt kvar nu, och när ni minst anar det drar träningarna igång, så håll utkik efter lapp i elevrummet. På måndag kommer det även komma upp lappar om kommande lördagsaktiviteter, så glöm inte att kolla dem också :)

Kram Alice ♥

Bilder från borstjakten idag


TRE-KAMP!!!!

Den första oktober (en lördag)klockan 12:00 så är det trekamp i stallet! Då vill vi såklart att så många som helst vill vara med! Lapp om aktiviteten kommer upp på måndag!
//Therese och Stella!
HAHAHAHA! Snygga va!?!?!

Min fina ponny

Eller kanske inte riktigt min, men jag önskar att hon var det <3
<3

Cinzano ♥

Hejsan!
Hur är det med er? Själv är det helt okej, mycket plugg bara och lite förkyld men snart är det iallafall helg, skönt det! :)
Idag var jag i stallet, först smörjde jag Svartens utrustning och efter det gick jag och Sofia och hämtade lilla Kungen och Prinsessan, åh så galet sööta dom är :D Sen borstade jag av Svarten lite snabbt, han kan ju inte vara lerig ;)

Sen red jag, och jag fick den jag hoppades på, fina Cinzano (: Vi övade mycket på ställning och tempoväxlingar. Det gick faktiskt bra, mycket bättre än förra gången jag hade honom, idag kändes han inte lika seg utan var framåt största delen av passet. Vi red utan srigbyglar, vilket vi ska göra hela terminen, så imorn har jag nog lagom mycket träningsvärk, haha!


  En liten bild på sönosen Cinzano!

Ha det så bra!
Kramar från Moa :)


Längesen!

Hejsan! 
Nu var det rättså längsen jag bloggade här! Det beror på att jag inte haft något internet! 
I måndags åkte jag till stallet och var supertaggad på att rida! och så kommer jag dit, och så kommer alla i gruppen och säger att vi har teori.. Lite besviken blev jag allt och det är klart man vill rida! men när teorin väl började så hade jag fel! man lär sig faktiskt jättemycket på att ha det.. även om man blir besviken i början inser man att man har fel sen. Så är det alltid för mig. :)
Sen dess har jag inte varit i stallet pga av alla läxor..det känns som en evighet sen! Det är ju det bästa på dagen, att sluta skolan och gå hem och byta om och sedan åka till stallet! men imorgon åker jag dit iaf!! :D
Nu får ni lite bilder från den senaste tiden i stallet!
nej det tar så lång tid! så resten kommer sen! :)

KRAM FILIPPA

Läxläsning!

Nu ska vi i stallet börja med läxläsning en gång varje vecka, för att ni ska få era läxor gjorda innan ni går ner till er sköthäst eller ridlektionen! Praktiskt va? Både Sandra och en ur USEK kommer vara med och hjälpa till om det behövs, så passa på att utnyttja det tycker jag!

Alla udda veckor (37, 39, 41 osv) är läxläsningen på torsdagar och alla jämna veckor (38, 40 ..) är den på tisdagar! Runt kl 16-17 uppe i lilla teorisalen. Så glöm inte detta nu!

Vi börjar redan idag (torsdag) och då kommer jag, Alice, vara där från kl 16 till ca 17 för att hjälpa er!

Tusen kramar// USEK och Sandra (fritidsledare)


Hejsan Hoppsan!!

Tjena hur mår ni? Jag mår iallafall toppen :) Jag tänkte brätta lite om mitt hopp pass i fredags. Jag hade Barcardi för första gången:D Det gick super. Han var jätte duktig men väldigt pigg:D vi hade emmy istället för Andreas det var jätte kul, jag lärde mig jätte mycket.

På lördag är det minignägg som har lördags aktiviteten. jag tror det blir borst jakt. Glöm inte det

det fick bli en bild på therese och Bacardi för jag har ingen på mig.
//Agnes

Hej igen!

Hej hej, nu var det Ebba här igen! Är det bara jag som tycker den nya designen blev jättefin!? Gillar den super :)

Igår var det hoppning och jag hade Blacky.  Det gick sådär... Det var jag som inte red så bra så det var mitt fel. Hon var i alla fall jätteduktig! Vi gjorde inget speciellt svårt men det var jobbigt att stå upp i lättsits hela tiden! Men jag kände ändå att det kunde gått bättre.

Jag har ju inte skrivit på väldigt länge, men jag har vart i Falun hela veckan med skolan, och dit följer ingen dator med... :) men nu är jag här! :)


En söt Cinzano :)

GLÖM INTE

Glöm inte den superroliga kursen om hästens delar och fördjupning som Stella och Filippa ordnat till imorgon (Lördag)! Har tjyv-lyssnat lite på vad dom ska göra, och det kommer bli mega-kul och riktigt lärorikt :)

Samling 13.30 utanför STORA TEORISALEN!



KRAM Mimmi

Nytt och fräscht!

Har precis fixat ihop en ny design till USEKs blogg! Upptäckte nu att det kanske blev lite för vitt? Vad tycker ni? Å andra sidan är ju vitt fräscht :)

Har ni några andra synpunkter på designen? För i så fall fixar jag det lätt som en plätt :)

Kan berätta att jag ska till stallet imorgon och rida för bästa Emmy! Dressyrlektion, kan inte bli bättre :) Ska rykta Leo superfint om han inte går lektionen innan. I så fall får jag rykta på morgonen när jag kommer till stallet, för det är viktigt att rykta! :)

Har slutat i hoppgruppen nu också! Kändes konstigt att vara hemma på en fredag-kväll! Men riktigt skönt också. Jag och mamma åkte till Hööks och HM och shoppade! Jag köpte en fin dun-väst, och lite andra saker.



Jag och bästa hästen på maskeradhoppning! Jag var en ailien! Gissa om Leo tyckte mina antenner var läbbiga? ;)

KRAM Mimmi

Äntligen fredag!

Hej på er! Hoppas att ni mår bra :)
Igår var jag i stallet och skötte om Svarten ♥ Sen hade jag teori då vi pratade om halvhalter. Jag lär mig verkligen jättemycket på teorin och de tror jag att nästan alla gör. Och kom ihåg att teori är jättebra! Visst, man kan bli besviken att man inte får rida, men teori är verkligen bra och man lär sig mycket :) 

Äntligen är det helg! Riktigt skönt! Har haft ganska mycket den här veckan, prov, test och många läxor. Så nu känns det jättebra med helg :) har dock börjat bli lite sjuk, har ont i halsen och känner mig förkyld så ska bara vara hemma och vila upp mig i helgen. Usch, jag hatar att vara sjuk :(


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ha en härlig helg :)
Kram Moa


NU KÖR VI!

(Tänk er rubriken med göterborsk dialekt)
NU har vi i USEK kommit på att vi ska fixa en kalender!! Som vi ALLA vet så är hästar lika vackra i alla väder, så just därför ber vi er skicka in bilder på farstas hästar, katt osv!
Skicka gärna in bilder ifrån alla olika årstider så att vi inte sitter med hundra vinterbilder och en sommar bild!
Så spamma Sandras mail med en massa snygga bilder!!
[email protected]



Stallet

Tjenare!
Nu är jag hemma från skolan. Ska plugga lite och sen
blire stallet med Stellish!
Vi sjuter nog upp fotningen eftersom att det typ regnar till och
från.. Fast nu sken solen in genom mitt fönster bara för det.. haha!
Aja vi får se. Men sköta ska göras! Jag ska verkligen bli en gryyym skötare nu,
då jag har varit ganska slarvig det senaste tiden!
Det är lätt att man fastnar i
Cafeterian med alla kompisar ist.. Satt nu blir det ändring!
Hoppas vi ses i stallet!!


som nåra kanske vet så är jag inte bara hästtjej utan jag är även modell!
så här får ni en bild på en av mina fotningar eftersom jag har bildbrist på hästar!

// FILIPPA


Stella här!

Hejsan, Stella här! Har varit i Polen sen i torsdags. Men igår kom jag hem igen! Red där på en jätte fin gård! Fick rida ut med en tjej som ägde gården. Det var jätte roligt! Vi badade lite med hästarna, galopperade på stranden och hoppade några små stockar i skogen! Har tyvärr inga bilder från när jag red men ovanför är några på gården. Vi ses i stallet! Kram

Halloj!

Hejsan! Nu är det jag här (IGEN!) haha gud vad jag bloggar mycket här! Men det är väl bara bra antar jag!
Nu sitter jag och pluggar efter en lååååång dag i skolan.. Det känns som att jag inte har varit i stallet på evigheter! Men imorgon åker jag och Stella dit iaf! Känns väldigt konstigt att inte rida på torsdagar eftersom jag har gjort det ända sen jag började rida på Farsta Ridskola! Vilket var ca 4-5 år kanske? aja men det blir storskötning, fotning och ett litet möte med Alice i stallet dåra.

Nej nu ska jag fortsätta plutta satt jag blir klar nån gång! Ett litet tips om ni har mycket att plutta föresten! Ta lite pauser då och då kanske fem minuter bara! Det är lätt att bara sitta och mata in allt i huvet för att man vill bli klar snabbt! Men tillslut koncentrerar man sig inte då.. och därför är det bra att kanske ta 2-3 fem-minuters pauser!


Prisutdelning i KM, kom ju två med bästa Lucky!

//Filippa


Tilly

Jag sa ju att ni skulle få lite bilder från Tilly i sitt nya hem! Så här
kommer dom!











Tilly ägs nu av en jättegullig tjej som heter Johanna. Jag har pratat med henne
en del på facebook! Satt nu vet jag att Tilly har det superbra! Det syns ju på bilderna
också. Dom tävlar även en hel del och det
ser ju jättefint ut!!



Det var allt för mig! Glöm nu inte att det är Hästens delar fördjupning på Lördag!

kram Filippa


Moa här!

Hej alla glada!
Jag heter Moa och jag är på prov i USEK :) Tycker att det verkar jätteroligt! Jag är 15 år och har ridit på Farsta sedan 2003 eller 2004. Jag är skötare på Svarten och jag älskar honom mest av allt! ♥ Han är helt underbar! :) Jag tycker även om Cinzano :) Jag rider 17.15 på torsdagar och brukar vara i stallet på tisdagar, torsdagar och lördagar :)


FINASTE SVARTEN! ♥

Haha, tycker faktiskt att jag var duktig som skrev det här inlägget för jag har ingen egen blogg så detta är väldigt nytt för mig ;) Men jag lär mig nog.

Vi ses i stallet!
Kram Moa


Måndag

Hej allihoppa :D Hanna här, har precis kommit hem från skolan ska läsa lite läxor som jag fått hem :) Sen blir det att åka till stallet och pussa och rida på fina Sing, vi ses i stallet :D


Cappuchino, Carla och Goldie

Precis som Filippa är jag också hemma och sjuk idag, sitter och tittar på TV och leker med datorn och har tråkigt, de som känner mig vet att jag mår som bäst när jag har en massa att göra så därför hatar jag verkligen att vara sjuk!

Förra veckan var jag i stallet ganska mycket! jobbade både torsdag kväll och lördag morgon och red både tisdag, torsdag och lördag :) I tisdags red jag Cappuchino, och det gick faktiskt rätt bra! Jag red istället för Sandra kl 20 för Isabelle, tillsammans med t.ex Jojjo, Rebecka och Sofie. Eftersom jag red istället för Sandra var jag ganska inställd på att rida Labello (som Sandra hyr) men det var kul med Cappuchino också, tycker verkligen att han är supermysig!

På torsdagen red jag på Carla för första gången så det var kul! Men jag hade lite problem med att få henne att lyssna helt på mig, jag var lite för otydlig med hjälperna så istället för att jobba med den förvända galoppen övade vi helt enkelt bara på vanliga galoppfattningar. Efter ett tag och med mycket hjälp från Regina gick det superbra och jag fick till riktigt fina fattningar, och även i förvänd :) Det var en väldigt mysig ponny så jag hoppas jag får henne på torsdag också!

Och så slutligen, i lördags red jag på Goldie för Madeleine. Det var andra veckan jag fick henne vilket jag tycker är kul. Jag har alltid tyckt att Goldie är rätt svår att rida men i lördags hittade jag nog knapparna på henne! Jag tyckte det gick jättebra, och det hade nog gått ännu bättre om det inte hade varit så himla varmt! Mitt på dagen på uteridbanan i stekande sol och utan att det blåser gör att det blir väldigt varmt, så både jag och Goldie var rätt svettiga efteråt..


Så, tre olika hästar för tre olika ridlärare! Det är ju det som är så bra med att rida på ridskola :)

Kram ♥ Alice




Bild från när jag red Goldie för första gången för typ två, tre år sedan :)


Sjuk

Hejhej! 
Idag är jag sjuk.. så nu är jag hemma och har absolut ingenting att göra! Så då passade jag på att blogga lite grann.
Jag tycker ni ska gå och kolla på lapparna på kontoret när ni är i stallet! Där står ju info, alla aktiviteter m.m. Jätteviktigt att kolla där så man inte glömmer något viktigt!! :)
Nu på lördag är det Hästens delar fördjupning! Den börjar klockan 13.30 och vi samlas utanför stora teori salen! Alla är välkommna och det är gratis! Hoppas nu att alla kommer, det kommer bli jättekul! 

På torsdag har jag även tänkt ta bilder på Liqurice! Jag har ju faktiskt inte en endaste på honom! :O Hoppas det är fint väder då! 

Ni har inte fått se bilder på Tilly från sitt nya hem va? Jag kan lägga upp det senare! :) 

Thailand 2011! 

// Filippa





Väsby!

hejsan! 
Idag var jag och Mimmi med Emmy och hennes syster Vicky på tävling! Det var Vicky som tävlade Mumin eftersom att Emmy har klämt fingret och är sjukskriven.. Men det gick jättebra för dom och kom på 10onde plats! Tävlingen var på Väsby där Lina jobbar. Satt det var väldigt roligt att träffa henne! 
Det har varit en rolig dag, men nu är man rätt trött eftersom jag gick upp 04.30! Så jag ska snart sova faktiskt :P Det är ju skola  imorn också så då måste man ju vara pigg och glad! 

Imorn blir det stallet igen. Jag ska test rida i gruppen 17.15 eftersom min torsdags grupp har slittras.. det  blir spännande och se vem jag får! Håller tummarna för Liqurice!! Efter ridingen ska jag även sköta mycket på min lilla prins! 


Två sommriga bilder tagna av mig! :D
ja jag får väl säga Godnatt då! 
kram Filippa

Hej

Hejsan hoppsan!! Hur mår ni då? Jag mår iallafall super ;) ni får inte glömma att titta in på kontoret och läsa på tavlan vilka lördagsaktiviteter som vi och minignägg har. Poängjakten värkede ju vara jätte kul, det tyckte jag iaf. Nu på lördag är det minignägg om har tror jag men nästa lördag är det pysselkurs kl13.30. och nu så kommer bloggen oxå att bli tusen ggr bättre upptaterad.
min ridläger häst på Tunarp
//Agnes

Roliga aktiviteter!

Hej hej alla glad FRV medlemmar! Hur mår ni idag? Riktigt skönt med lite helg va? :)

Vi hade en väldigt lyckad poängjakt igår med barnen, ni verkade tycka det ver jätte roligt så vi kommer no göra om det, kanske under övernattningar och sånt låter väl kul? :D Ni får inte glömma bort och kolla på tavlan vad det är för aktivitet nästa lördag, som ni vet är det alltid något roligt!

Jag red faktikst Alpflickan för första gången i torsdags och hoppade henne för första gången i fredags! Wow vilken kanon häst, förstår verkligen varför hon är favoriten bland många :D Veckorna innan det hoppade jag faktisk Liqerish för första gången också, vill ni se filmerna? :)

Fina Alpi!


Första gången!

Andra gången

KRAMAR Mirjam

Hahahahahah!

Liten stalltjej!

Liqurice

Halloj! Nu är det jag (Filippa) här! 

Igår var jag i stallet. Jag fick rida Ofelia och det faktiskt riktigt bra! Jag brukar inte tycka om att rida henne.. Hon är liksom inte ''min typ'' av häst! Men det gick super igår! Hon blev jättemjuk och fin i slutet. 
Idag är det hoppning som gäller! Idag börjar jag i gruppen 17.45 istället för 16.45 där jag har ridit innan . Jag börjar där eftersom jag inte hinner till den tidigare gruppen. Jag hoppas på att få Lucky eller Cappuccino! Men jag skulle även vilja testa att hoppa Liqurice, då jag tycker han ser så mysig ut att hoppa! ( han är ju även min  favorit i dressyren! ) 

Nu har ju min sköthäst följt med Pia till Skåne i ett halv år.. Jättetråkigt för mig men jätteskönt för Miss Anja! Det är ju så himla fint där nere och hur skönt är det inte att få bo med Pia och hennes barn på deras gård där nere! Så hon har det superbra där. Men då blir ju frågan vem jag ska börja sköta nu... Först testade jag på den nya hästen Yellow! men efter mycket tänkande kom jag fram till att jag faktiskt ville bli på Liqurice! :D Han är ju min drömhäst! Satt det tror jag kommer bli jättebra :D 

Nu får ni lite bilder från mitt underbara ridläger! 

underbara hästar med underbara tjejer! kan det bli bättre? :-D 

kramar från Filippa!

Regn!

Hej på er! Alice här igen :) nu sitter jag hemma och håller på att laga lite lunch/middag (ingen skola idag, var ledig!) innan jag ska till stallet för att rida och jobba kväll. Det är väldigt vikigt att man äter ordentligt innan en lång dag i stallet, det är mer ansträngande än vad man tror att rida och jobba med hästar! Jag gjorde i ordning pasta med ost och skinksås, superenkelt:) Nyss var det världens oväder här hos mig! Det åskade och haglade och spöregnade samtidigt! Nu har det Lugnat ner sig lite men jag hoppas det slutar helt innan jag och Mirjam ska ta bussen till stallet... Jaja, vi ses i stallet! Kram Alice

RSS 2.0