Höstlov!

Nu är det äntligen höstlov vilket betyder massa stall och hästar för min del! Ska vara i stallet hela veckan utom söndag såklart, för då har ju hästarna vilodag.

Men nu tänkte jag berätta lite om vad som händer i veckan! Hoppas så många som möjligt kan vara med på allt som händer.
____________________________________________________________________________________

Måndag: Övernattning!! Anmäl dig i elevrummet! Middag 18.00 - Samling 19.00! :D Glöm inte middag, frukost (eller 20:- att köpa frukost av Emmy för) och lunch!

Tisdag: Käpphästuteritt vid lunch! (ta med lunchmatsäck och gärna en ryggsäck eller liknande.)

Onsdag: Käpphästtävling! Ca kl 15.30 KOSTAR 10 KR! (med fina priser! Man behöver inte anmäla sig, bara att komma!)

Torsdag: Utställningstävling! Anmäl dig i elevrummet! Gör hästen halloweenig och visa den sedan för dommare! Ta med eget matrial.

Fredag: Det skulle ha varit utflyckt till Sydpoolen (badstället, inte världsdelen ;) ) MEN den är inställd!

Lördag: Luciaträning!
____________________________________________________________________________________

Glöm inte att Emmy har frukost varje vardagsmorgon kl 9.00! Det kostar 20 kr och är 'hotellfrukost'! Och efter det har hon filmmys, smörjstund eller annat kul kram till att stallet öppnar ungefär :)

Kolla också på Emmys blogg: www.fritidsledarbloggen.blogg.se

Titta i elevrummet (vid kontoret) för mer info och jag glömt något - för det är jag bra på!! ;)

Kram kran

Mimmi - och säkert alla andra i USEK också ;)

Kurs om spån?

Hej alihoppa!

I lördags var jag, Stella, Sara och Filippa på en kurs som Emmy hade fixat åt oss. Hon sa att den var hemlig, men det var bara 4 som kunde gå, så vi 4 gick på den. När vi kom till stallet Balingsta (där kursen skulle vara) så mötte vi först alla fritidsledare och andra ungdomssektioner innan vi gick och satte oss på höbalar på loftet.

Emmy sa: Hej alla, vi ska börja med att prata lite om spån faktiskt, men jag går nu. Vi satt som frågetecken men började småprata lite. När vi suttit ensamma i kanske 10 min så släcktes alla lampor, det blev kolsvart!! Sen började vi höra äckliga och läskigt ljud på loftet. Sen kommer en läskig gumma som börjar berätta spökhistorier som sas var sanna!! AAAHHH!

När vi blivit jätteskrämda så skulle vi tydligen ut i skogen! Fy vad det var läskigt! Vi fyra från farsta var själva i en grupp tillsammans med en fritidsledare. Vi höll på att dö av skräck! Det var så klart en massa människor i skogen som skrämde oss, men det läskigaste av allt var slutet.. När vi trodde vi var klara så hör vi ett motorljud bakom oss! Det var en fyrhjuling som jagade oss! Vi började springa som galningar och försökte fly från den, men då gasade den på ännu mer och var precis bakom oss! GGAAAAHHHAA!!!!

Men vi överlevde och det var RIKTIGT RIKTIGT kul!! Jätteroligt! Tack Emmy!! :D



Kram Mimmi!

Favorithäst?



KRAMIZAR USEK <3

Hemma!!

Hejhejhej!!!

Nu är jag hemma igen och det var så mysigt att komma tillbaka till stallet! Idag hade vi planeringsmöte inför lucia (jag det är sant, redan dags för planering!) det var supermysigt att träffa alla tjejerna igen. För er som inte har märkt det så har jag varit borta i tre veckor, jag var först en vecka i Polen sen vidare till Spanien för sol och bad och avslutade med en vecka i London. Det var superskönt med semester efter en hel sommar med jobb. Men jag saknade alla hästar och alla er!

Nu är jag i alla fall tillbaka och luciaträningarna börjar nästa vecka (23 oktober) jag hoppas verkligen att så många som möjligt vill vara med för vi ska ha så himla kul! :D jag ser fram emot lucia supermycket!!! :D

Missa inte heller alla superroliga höstlovsaktiviteter som vi ska ha, bland annat: övernattning, utställningstävling, besök på sydpoolen (badhus) och käpphästuteritt!


Hittade fina polishästar i London <3
(som bara fick mig att sakna Farsta ännu mer)

Puss Puss från Signe


Ebba här :)

Tja!
Igår va det kick off hos Sandra, jättemysigt! Först åt vi tacos, sen satt vi och pratade om typ allt i flera timmar. men det va jättekul, och jättemysigt.
Kom hem ganska sent så jag tittade lite på datorn och sen gick jag och la mig direkt.:)


Jag och Sara i skolan förra veckan<3


Plocka äpplen =)

Hej Alla!
Igår plockade jag och Charlie en massa äpplen till hästarna =) Han var SÅ duktig!
Här kommer lite mysiga bilder =)
Visst var han duktig?! =) Och tiger blev jätte glad när han fick smaka =)
Välkommen tillbaka Tiger! Du har varit saknad!
Ha det gött!
// Sandra, Charlie och Tiger =)

Signe kommer hem =)

Hej alla!
Imorron kommer vår älskade Signe tillbaka från den långa semestern =) Visst är hon så underbar?! Vad skulle vi göra utan vår underbara Signe ;)
Du har varit saknad! <3
Kram Sandra och alla andra underbara själar i stallet ;)

Tårta!

Idag i stallet överraskade Emmy oss med en god tårta! :D Jättefins tårtor för att fira att vi blev årets ungdomssektion! Det stod en jättefin text på tårtan också fast jag kommer inte riktigt ihåg vad det stod ;) Men ungefär: Årets ungdomssektion 2010!

Hra ingen bild, men ville bara  säga tack till VÄRLDENS BÄSTA EMMY! Vad vore vi utan henne? :D <3

Kram Mimmi

RSS 2.0