Hoppning :))

Hej!! Nu sitter jag hemma efter en härlig fredag i stallet. Den började med att vi fick skuts till stallet eftersom det spörengnade. Sedan när jag kom dit fick jag reda på att jag skulle hoppa Cinzano!! Super roligt!!! :D När jag väl satt å hästen gick det så himla bra. Fast jag var lite trött så jag var inte riktigt med det blev några undan svängningar då och då. :P
Cinzano ock Keaton på "kullen"!!
Aja nu ska jag gå och titta på tv!!
Kram Agnes

Uteritt :)))

Hej Hej!! Hur har ni det ? Jag har det iaf sjuk najs med te och skorpor:P Mums! i Måndags red jag Eros och vi red ut. Det var jätte roligt och för mig var det säsongens första. :) Vi red iskogen ( Såklart) sedan bort mot campingen och tog ett trav varv där. Sedan upp i skogen igen för att sedan rida bort mot grönhagen och en galopprunda. Efter det var det in i padocken och galoppera där oxå. Mycke galopp vart det!! Eros var väldigt pigg så när vi galopperade i paddocken så gick det väldigt fort :P Det var lite läskigt men det gick ju bra. :)

Jag har ingen bild på mig ochEros så det fär bli på Tess och Eros istället.
Kram Agnes

Slut på helgen:(

Ja, vad ska man säga, då var helgen slut igen! Jag är såå trött, så fort jag blundar håller jag på att somna! Helt sjukt! Det kan ju faktiskt bero på att jag inte sov så mycket denna helg, men jaja!  På onsdag blire ridning, som vanligt:) Tror det blir hoppning, skulle vara sjukt najs;)
// kramar Rebecca

Mot stallet! :)

Hej allesammans! :) Snart ska jag bege mig till stallet tillsammans med Alice och Agnes! :D
Jag ska rida idag och jag tror att jag kanske kommer att få Zorro eller Grimbart som jag brukar få rida!!! ;) Jag älskar verkligen att få rida små ponnysar! :DDD


Här kan man snacka liten ponny! ;)

Ha det bra så ses vi i stallet allihopa!<3

Kram //Sofia♥

ULK <3

Åhh jag har haft väldens bästa helg på Ungdomsledarkursen med Mimmi! Vi har lärt oss supermycket nya grejer och lärt oss nya lekar som vi ska testa på er (mohahahaha) Imorgon ska jag äntligen till stallet, det var så lääängesen det ska bli askul! Hoppas vi ses!

Fredags hoppningen!

Hej på er allihopa!!! :D Förlåt för dålig bloggning från min sida!! Men nu ska jag försöka ta igen mig lite grann.

I detta inlägg tänkte jag berätta lite om min hopplektion i fredags! :)
Jag hade Pegasus och jag tycker att det kändes bra och jag är jättenöjd! ;D Vi hoppade ett räcke och en oxer på medelinjen och så hoppade vi räcken på diagonalerna. När vi hoppade på medelinjen så skulle vi räkna galoppsprången mellan hinderna. Första gången glömde jag att räkna, men de andra gångerna kom jag på ungefär 7-8 galppsprång! :) Det var jätte kul tycker jag!!! ;)


Jag och Pegasus för något år sedan!!! :D Hihi

Ha det bra allihopa, så ses vi i stallet!<3

//Kram Sofia♥

Svar till Emelie om Världens bästa

Hej!!!  Hästen på bilden är en albino tror jag. Den står på Tunarp Säteri. Han heter Hamlet och är en super snäll och go!! Jag hade honom på ett ridläger i sommras, då han tyvärr fick en hovböld under dom sista dagarna :( Bilden har min pappa tagit innan vi skulle åka hem.
Aja, igår så fick jag rida istället för en i mammas grupp som var sjuk. Det gick ganska bra, jag red Cappuccino. Han var väldigt pigg och på lektionen så skulle vi fatta galopp vid P och sedan bryta av vid E. Eftersom han hade varit så pigg när vi red fram så när vi skulle galoppera  så fattade han galopp ungefär 10 meter innan.
Kramar Agnes

Bästa hesten


Världens bästa !! <3


Falsterbo!!!!

Hej!!!! Idag har jag och min familj bokat biljetter till det vi ska titta på. Vi ska titta på både hoppning och dressyr. Det bästa är att man kan Titta på kaninhoppning!!!! :) :D guud vad gulligt alltså! Igår var jag i stallet och hoppade lite käpphäst med Sofia, Jenifer, Cassandra, Ellen och Tess. Det gick bra men Sfia var lite hård som ridlärare hihi!!!
Skulle ni vilja ha käpphästträningar igen? Isånna fall kan ni komma och säga det till mig så ska vi försöka fixa det :)
//kramar Agnes :)
Jag är aååååå sugen på gel'e hjärtan

Ryktorm

På LÖRDAG kl 12.00 har Mimmi och Rebecca aktivitet! Vi ska nämligen göra en ryktorm! Vad det är får ni reda på på lördag ;) vi samlas kl 12 i elevrummet. Det är superkul så jag hoppas så många som möjligt kommer!

Kram!


Venus & Jupiter

Heej !!! Ja är ledsen för ledsen updatering från min sida. :( Jag tänkte brätta lite om min hoppning i fredags. :P Jag hoppade Ravich vilket är en häst jag aldrig hoppat innan, så det var väldig roligt. :D På lektionen hoppade vi mycket raka linjer. Först hoppade vi på medellinjen ett krys i trav och sen ett reke och sist men inte minst en oxer. Det gick ganska för att vara första gången men jag fick bra råd av Andreas och på slutet gick det bra. :)

igår och idag har jag varit sjuk med feber och förkylning, men imorgon tror jag att jag kan gå till skolan. Fast jag får nog skippa dubbelpass gympa med jogging :P !!! Nyss var jag och mamma och pappa ute och tittade på Venus och Jupiter. Eller man såg inte precis at det var dom men men. :)
Ha det bäst
// Kramar Agnes

P.S. På lördag har Mimmi och Rebecca aktivitet. Glöm inte det :)

MELODIFESTIVALEN!

Nu sitter jag hemma och tittar på melodifestivalen!!! Love melodifestivalen ;) Jag hejjar på Björn Ranelid! Inte för att jag tycker hans låt är så bra, utan för att jag tycker det skulle vara så komiskt om han kom till stora eurovision!! ;)

Idag hade vi USEK-möte vilket gick super! Snart är det ju lov igen, tiden går så snabbt.



Världens bästa USEK!!!!

/Mimmi

Ponnyakuten

Hej allesammans!!! :) Jag har inte kunnat blogga under sportlovet, för vi har varit i fjällen!
Men nu är jag tillbaka. :D

Men Nu!!! Innan melodifestivalen ska jag sätta mig och kolla på den senaste ponnyakuten som jag har missat!! :/
Ajabaja på mig. Ponnyakuten är ju det BÄSTA programet som finns i hela världen tycker jag!!! ;)



Ha det bra så ses i stallet allihopa!<3

//Sofia♥

Ingen skötardag imorron!!

Hej!

Det har blivit ett litet missförstånd ;-) Det är IGEN skötardag imorron! Det står det i aktivitetskalender, med det har dock inte kommit upp nån info om det. Vilket betyder att det inte blir något :D

image description

// USEK

Ingen skötardag!!

Tänkte vara säga att skötardagen som skulle vara imorgon är inställd!! Men den kommer upp en annan dag :))


Tintin!

Hej på er finisar! idag red jag, som vanligt:) Det var jätteroligt! jag red fina Tintin:D Jag har inte ridit honom på typ ett år, så det var lite extra skoj att rida honom! Vi gjorde en övning som hette OS-ringarna (tror jag). Övningen var ganska klurig, eftersom att man måste tänka på ganska mycket samtidigt, både kontroll, väg, hålla rund volt och så måste man vara klartänkt! Men tillslut gick det och det gick dessutom ganska braa;) Godnatt! // kram Rebecca

Bacardi

Hej allihopa! Hade Bacardi idag på ridningen! Väldigt roligt med tanke på att jag bara har ridit honom en gång typ förra sommaren :) Vi red mycket skänkelvikningar på hörnlinjerna och mycket ställning. Hade inte speciellt höga krav, utan mest att vi skulle få en bra rytm på hela ridpasset, så jag är nöjd :D
Nu är lovet slut, och jag hade prov första dan. Kul -.- Eller prov pch prov, det var inget man behövde träna på, väldigt skönt! Har i alla fall ett till prov på torsdag, å nu gäller det bara att plugga mera! Hejdååå :)
Hittar ingen bild på Bacardi, så ni får en jättegammal bild på mig och Eros istället!

Då var sportlovet över

Nu är sportlovet tyvärr slut.. :( Det går fort när man har roligt! Vi har ju gjort en massa kul, bakat både cupcakes och tårtor, tittat på massor av disney-filmer, lekt och haft ÖVERNATTNING! Det blev en jättelyckad övernattning med många nya ansikten (I alla fall för mig) vilket var väldigt kul! Vi lekte lekar i cafeterian, lekte i ridhuset och tittade på film. Snart är det dags för påsklov igen! 5 veckor bara, dom kommer gå snabbt så HÅLL UT! Då kommer vi ha lika roliga aktiviteter som det här lovet, och hoppas på att ÄNNU fler kommer och är med oss :)

Så tack för ännu ett lyckat lov med er :D

image description

/Mimmi

RSS 2.0