Gott Nytt År!


God Jul är kanske lite sent att säga nu...

Men nu har jag slängt ihop en liten nyårshälsning från oss i USEK (och från lilla Svarten) till er, som ni kan njuta av :)


Så Gott Nytt År allesammans! <3




Kram Jojjo (och resten av USEK)

Pulka åk =)

Hej!
Hur har alla det på sina jullov? Tyvärr har jag inget jullov men jag lyckas ändå njuta av snön när man jobbar med barn =) Idag skulle jag och Meja göra en snögubbe men snö var för lös :=( Så vi åkte pulka istället =)
Det är JÄTTE kul att åka pulka =) Ni kommer säkert se mig på måndag i pulkabacken!!
Ha ett lov tills dess =) Ses i stallet på Måndag!
Kram Sandra!

God Jul!

Hej!
Ville bara önska alla en riktigt god jul och hoppas att ni har det mysigt med era familjer!
Och att tomten kommer hem till er ;) För han kom hem till mig =)
Ha en fortsatt god jul!
Kramar från Sandra!

GOD JUL!!!!!

God Jul alla frv:are och alla andra!!:D
Kram Ebba<3


Hej...!

Hej!
Jag vill som Alice tacka ALLA som var med och bidrog till en riktigt bra Luciashow! Det var en känslosam dag för mig, det var min sista Luciashow som USEK medlem :( Efter ca 8 år är det dax att lämna över facklan, även om det känns tungt....Farsta har alltid en plats i mitt hjärta, men USEK är en sådan stor del av den jag är :/ Tufft att lämna med det är dax....Men ni kommer fortfarande se mig i stallet med ett stort lende på läpparna och stödja och uppmuntra er alla!
Även om det var sorgligt att bli avtackad så hände något som värmde i hjärtat! Jag blev vald till årets ungdomsledare =) Jag vi tacka alla som ser vad jag gör och stödjer mig och om det inte vorre för er så skulle inte vi ha den underbara stämningen i stallet som vi har!
Nu börjar det bli dax för sängen ^^
Tack ni är världens bästa!
// Sandra

Tack för en lyckad show!

Hej på er allihop! Alice här, och jag vill tacka alla helt underbara barn och ungdomar som visade upp en superbra käpphästkadrilj, en jättebra och rolig pjäs och sen ett fantastiskt luciatåg! Utan er hade det inte blivit mycket till lucia show, jag hoppas att ni är lika stolta över er själva som jag är!

Sen vill jag ge ett minst lika stort tack till alla ni föräldrar som ställde upp som funktionärer med allt bakande, städande, pyntande och bärande av rekvisita under showen. Sen så klart till de som stod och frös uppe vid mixerbordet och skötte det enorma ljudsystemet!
Utan er allihop hade nog inget fungerat, tusen tack till er också!


Sen så klart, grattis till alla er skötare, ungdomar, familjer, mammor och pappor och alla som fick pris under showen :) Det har ni alla verkligen förtjänat!

Under hela showen flöt allt på bra och vi hade väldigt kul allihop, men när Emmy skulle tacka av Sandra och Signe för alla deras år i USEK, som de kommer att lämna nu på årsmötet i februari, så grät vi nog lite allihop (eller iallafall jag;). Utan dem skulle USEK aldrig ha sett ut som det gör idag och det kommer kännas konstigt utan dem på alla möten och så där. Men trots att de lämnar USEK kommer de ändå fortsätta rida på farsta, och kommer ändå ha tid att umgås med oss allihop och kanske även ha några aktiviterer här och där;)

Hur som helst är nu Lucia över och vi får alla passa på att ta det lugnt och vila ut över julen:)

Men vi ses i stallet och Tusen tack och Tusen kramar till er!
/Alice

Bilden är från när vi var ute och galopperade i snön en lördag för länge länge sen, visst är den fin?

Jag saknar dock lite bilder från själva Lucia, om du fotade eller filmade eller om någon förälder gjorde det skulle det vara jätteroligt om ni vill mejla in dem till mig!

[email protected]

 

 






Luciashowen!

Igår var det Luciashow och det var en massa som skulle fixas! Plocka maaassa granris, sopa läktarna, pynta hästar, prova ljudsystemet och massa annat!

Vill tacka alla som var med och hjälpte till, alla föräldrar, barn och ungdomar, stora styralsen, ridlärarna, publiken - ALLA som var med! Det blev verkligen jättelyckat!

Jag var med I USEK's pjäs som blev bra men lite rörig! Vi hade inte hunnit öva så jättemycket. Sen var jag med i hyrryttar-kadriljen! Alla 8 hyrisar red på sina hästar; Emily på Julius, Jag på Ravich, Hanna på Yatzy, Carro på Eros, Lia på River, Sara på Tiger, Jojjo på Lucky och Alice på Goldie! Det var så hemskt roligt att rida kadriljen och det blev jättebra! Några hästar blev lite skrämda av de stora högtalarna och all publik, men det hade vi ju nästan räknat med, eftersom de inte är så vana vid det. För många hästar var det första gången de gjorde nått sånt här! De var superduktiga!

Här kommer filmen på hyrkadriljen (från Emily):



Jag vann också pris faktiskt! Först vann jag en jättefin medalj och en grimma för att jag blev månadens skötare i januari. Som ni kanske vet så blev jag, Filippa, Stella och Ebba invalda i USEK i februari, och jag vann pris för bästa nya USEK! Jag fick en jättefin motivering som jag blev superglad för! Jag fick presentkort på 500 kr på Lyckås!

Tack igen till alla och särskilt Emmy!

Kram Mimmi

Luciashow!

Hejsan svejsan! Ebba här. Har inte skrivit på bloggen på jääättelänge!! Men nu är det ju snart jul, och efter det ska jag försöka komma igen lite mer:)
Idag var det ju som sagt Lucia show! Jag tyckte det blev väldigt lyckat:) skratt, lite tårar och ett stukat finger, men annars va det ruggit bra:) Jag tycker att det är jättetråkigt att Sandra och Signe lämnar USEK,(D:) men jag hoppas att de fortsätter i stora styrelsen:) Jaja, det va allt för mig:)
Kram Ebba<3


Min schnygging<3 Om ni inte visste så har jag bytt sköthäst till Lencia:)

Snart är det jul, men först är det LUCIA!

Hej hej alla julsugna!

Nu börjar det verkligen närma sig, på söndagen den 12 december kl. 15-17 är det LUCIASHOW på Farsta Ridskola! Vi kommer att bjuda på en show som man sent kan glömma! Så kom och fira in julen med oss med skratt och sång!


Till er som ska vara med i showen: Alltså alla mina fina barn, ni ska vara i stallet på lördag (11 /12) kl 13:30 och ha med er alla era kläder som ni kommer att använda på showen i två särskilda IKEA-påsar med erat namn på. :)  På söndagen (12/12) ska ni vara på plats klockan 11 och ha med er lunch och lite frukt, superviktigt med mat annars kommer ni att svimma av hunger. Idag på träningen hade vi superkul och lite busigt nog sjöng vi i stallgångarna thihihi! Det är mycket viktigt att ni kommer på lördag och självklart på söndag :) om ni har några frågor så kan ni ringa mig Signe på 076-208 55 39. :)


Hoppas att ni kommer imorgon på julpyntningen, för då är jag där!

Puss Signe

Ravish

Hej alla! :)

Nu har det hänt lite roliga grejjer för mig förstår ni! Jag har faktiskt börjar hyra Ravish! Ni vet den där nya hästen som kom i sommras, som ser ut som en indianhäst ;) Haha, alla kanske redan vet vem han är?

Idag hoppade jag i alla fall hononm för första gången! Det var jättekul! Det såg nog inte så fint ut, men jag är nöjd eftersom mitt mål var nästan att bara ta mig över alla hinder. Nä, men det var faktiskt första gånger jag hoppade på honom, så jag ville bara testa lite och se hur jag skulle göra nästa gång!

Ravish är bäst!

Puss o kram Mimmi



Mimmi

RSS 2.0