Sommarlov!

Sådärja! Efter skolavslutningar, Ridskolans dag och ungefär en och en halv vecka av sommarlovs-ridning ska nu stallet stängas, hästarna åka på bete och vi alla andra få vila, sola och bada och vänta tills hästarna vilat upp sig ordentligt så vi kan få rida igen :)
Jag (Alice) red min sista lektionsridning i torsdags, barbacka på älskade Ofelia och det var väldigt roligt :) Kommer sakna henne jättemycket över sommaren!

Hur som helst så vill jag tacka alla för den här terminen (och hela det här ridåret såklart)! Det har hänt så mycket, och just nu känns det som om det var flera hundra år sen vi hade snökaos och jag kom till stallet tidigt på lördagsmornarna med täckbyxor och dubbla jackor i 20 minusgrader. Nej, sen dess har snön smällt, hästarna har tappat vinterpälsen och frisknat till från sina benskador efter att de halkat ute i snön. Och nu i Maj och Juni har det ju hänt en massa! En helt ny cafeteria, och för första gången en "Ridskolans Dag" med flera hundra besökare och det bästa tycker jag är att så himla många har vart med och hjälpt till! Ni är bäst!

Hur som helst blir det ju sommar och sommarlov efter ett tag, och om man lider av hästabstinens får man ta sig till ett ridläger någonstans! Jag själv kommer vara ledare båda veckorna på Kolsundet, Farstas egna ridläger, och där kommer jag ju träffa flera av hästarna samt flera av alla er barn och ungdomar i stallet! Det ska bli jättekul, så jag hoppas ni är många som ska dit :)

Så, vi ses på kolsundet eller när stallet öppnar igen! Ha en jättebra sommar allihop, och tack för de här månaderna :D

Tusen Kramar fån Alice ♥




Stella

Hejsan, nu är det Stella som skriver! :) Idag har jag varit i stallet och hoppat. Det var sista gången för den här terminen,  vi hoppade i lilla ridhuset och sedan hoppade vi två hinder som vi byggt upp runt sommarhagen :) Jag red Keaton aom jag aldrig hade hoppat men han var bra :) Han hade öronen framåt hela tiden och var så glad!


Idag är det sista gången jag är här i stallet innan sommaren. Så jag sa hejdå till alla och sen sa jag speciellt hejdå till Julius. Han kommer jag verkligen att sakna! Men det blir mer ridning i sommar, imorgon ska jag nämligen åka till min bästa kompis land. Det är Kristin som rider i min ridgrupp, hon och hennes syster har nämligen sommarhästar! Lyxigt va? ;) Sen nästa vecka på söndag ska jag på ridläger i 10 dagar oxå, det ska bli jätte kul!


Bilder från idag på mig och Julius
(Fotograf: Rebecka B)







Vi ses efter sommaren!
Kram Stella


Ridskolansdag =)

Hej alla!

Hur har ni haft det denna soliga vackra dag ^^ Jag har Charlie har varit ut och myst i solen, och jag har byggt ihop hans sandlåda han fick av mig i ett års present =) Hur tyckte ni ridskolans dag var? Jag tyckte den blev jätte lyckad! =) Verkligen något vi borde göra igen! Min position var att stå i USEK båset och ge information om oss och sälja det nya numret av havremoppen! Det var jätte många som kom förbi och alla verkade ha jätte kul! Sen skrev jag ut gröna kort och de behövde man om man ville vara med i käpphäst hoppningen, och det var många föräldrar som var med och det var jätte kul!



Sen var det dax för KM i hoppning och jag skulle tävla Whitney =) Jag var något nervös för hur hon skulle reagera när hon såg alla människor på läktaren. Hon var väldigt spänd i början, men sedan när vi fick startsignal gick jag in i min egen bubbla och bara hoppade =)  Vi kom 3a med bara några hundra delar hörde jag efteråt. Så jag var rätt nöjd med det =) 

Verkligen ett stort tack till ridskolan som hade en väldtig stor del av denna dag och att de skänkte alla pengar som tjänades in under dagen till USEK! TACK! =)

Ha en bra vecka alla!

// Sandra!

Castello

Tjabba! Ebba här.
I måndags hade jag Castello. Jag blev vääldigt förvånad!! Sist hade jag Cappuccino, så det blev en ganska stor skillnad! :)
Vi red ut och när vi kom till galoppen, så kunde jag inte sitta ner, för han hade en så stor galopp, och när jag stäldde mig upp så ökade han väldigt mycket! Det va skojj :)
Har tyvärr inga bilder den här gången heller.. Men jag såg ut som en liten räka! <3
Puss och kram Ebba

Ridläger! :D

hejhej!
Idag har jag varit i stallet som vanligt<3
Imorron kan jag tyvärr inte vara med på ridskolans dag :(
För jag ska åka på ridläger med mina 3 kompisar som rider
på en annan ridskola:D Det kommer bli jätteroligt:D
Jag längtar jättemycket!!!<3
Men jag kommer sakna alla i stallet jättemycket!

Igår så red jag först Miss Anja på skötaritten, det gick jättebra!
Jag älskar verkligen Anja, hon är den bästa hästen i hela världen!!!<3
Och senare på kvällen när jag skulle rida igen så fick jag Domino:)
Det gick också superbra och jag vill rida honom igen=)

Men nu så måste jag packa klart det sista till ridlägret, så vi ses i
stallet om typ en vecka! =)


Hittade en liten bild på mig och Goliat från en klubbhoppning:)
// Filippa=)


Fototävlingen!! =)

Hej allihopa! =)

Imorron är det ridskolans dag =) Så nu sitter halva ungdomssektionen och Emmy och jobbar hårt för att dagen ska bli bra som möjligt! Nu har jag äntligen haft tid att avgöra vem som vinner fototävlingen för maj månad =) Jag ber verkligen om ursäkt att jag inte hat lagt upp det här tidigare, men jag har haft super mycket och göra dom här veckorna :(

Vinnare: Johanna Carlsson med den vackra bilden på Sickan som ligger o myser i solen!



Grattis Sickan och Jojjo!
Jojjo vinner två biobiljetter!

Nu börjar nästa fototävling för juni månad! =) Bilderna ska vara med juni känsla och vara hästiga :)
Bilderna skickas till: [email protected] och skriv fototävling i ämnesrutan!

Pris: Den perfekta ryktborden =)


Lycka Till!

// USEK =)


Ridskolans dag!

Hej allihopp!

Idag är jag jätteglad för jag red idag. Jag red på Lucky och det gick jättebra tycker jag.

Vill påminna om att på Söndag är det Ridskolans dag! Det vore jättekul om så många som möjligt kunde komma för det kommer bli super!! Det kommer finnas massor med roliga aktiviteter med mera, så ta med släkt och vänner och åk dit! Vi i USEK kommer ni också att se där, och vi kommer också att ha många roliga aktiviteter att göra den dagen.

Hoppas vi ses där, och ha ett superbra sommarlov! <3



Puss och Kram Mimmi

Pegasus :D

Igår var jag i stallet och bestämde mig för att jag skulle rykte Pegasus ordentligt!
Jag kan vara lite slarvig med det...!  I alla fall så blev han väldigt fin!
Han är så mysig!!!!


// Sara :)


Hejhej alla!

Hejsan allihopa!

Idag har det varit en skön dag för mig! Jag började 10.10 och slutade 14.00.
Jag var inte i skolan utan jag och min klass var i parken och körde brännboll!
Det var väldigt kul, men efter ett tag så fick jag ont i mina knän. Men det var
det värt!!:D

Nu tittar jag på lite gamla häst bilder och längtar jättemycket till stallet!


Lilla söta prinsessan<33

Min ridläger häst Silvia sommaren 09<33



Silvia och jag <33=D

Vi ses i stallet! // Filippa:D


:)

Hej! Ebba här. Idag ska jag rida, så det blir inget långt inlägg. Hoppas jag får Keaton, det gick så bra sist!
I fredags så hoppade Tintin, det gick inte så bra, han va så seg, men det var roligt! 
Snart är det öppet hus och KM!! Men jag tror faktiskt att jag ska stryka mig från Km... Jag är lite för feg!
Kramisar Ebba<3


Finaste Hästen! <3

Hej hej :)

Hej på er allihop! Alice här :) Nu har jag precis gjort chokladpudding som jag väntar på ska kallna, o sen så hade jag planerat att sätta på en film och ha en riktig myskväll såhär innan det är skola imorgon! fast det är ju inte så mycket att göra nu i skolan innan sommarlovet, så det är superskönt! Jag slutar på fredag, längtar!!

Idag och igår har jag vart i stallet och ridit finaste lilla Tiger båda dagarna. Han sprang på som bara den för att hinna med i de stora hästarnas tempo, men jag tror han tyckte det bara var roligt :) Igår jobbade jag också, tillsammans med Maria, Sandra och Hanna och så var en av mina bästa vänner Andrea med och hjälpte till! Hon och jag lärde oss rida tillsammans på en annan ridskola så det var jättekul att visa upp fina Farsta för henne!

Nej nu ska jag gå och titta till chokladpuddingen, hoppas den är klar!! :)


Tusen kramar/ Alice ♥

Hästen på bilden är Buster, min allra första sköthäst jag någonsin haft, som står på min förra ridskola :) Jag skötte honom i nästan fyra år, och han är fortfarande en av mina favorithästar!! Och visst är han söt?


Betesmys!

Hejhej!

idag har jag varit i stallet hela dagen kännsdet som :) jag tog med mig massor av skötare och ponnyer så gick vi ut och betade av hästarna, ! Supermys! Men jag glömde ju såklart kameran dum som jag är!

Medans så gick jag runt och hjälpte till med diverse grejer i stallet sadla keaton med mera. En vanlig stalldag helt enkelt! :) Det var supermys!

Vi tog en liten fikapaus i vår nya fina kafeteria! Om ni inte har varit i stallet än så bered er på en överraskning! Det kommer bli så fint närdet ärhelt klart! :D

tack för i helgen allihopa vi jobbade superbra och det hade ju aldrig blivit av utan Sandra fina ideér och inredningsplaner, du äger! :D

Jag vill passa på att tipsa igen om Farstas öppet hus den 13 juni, det kommer att bli hur kul som helst och alla är välkomna!

Kram på er!

/Signe



Stella, Agnes, Elvis och Pauline! (en av mina många påtvingade bilder haha)

RSS 2.0