PYSSLARKURS!!!

Är du ny i stallet?
Har du inte ridit sådär jättelänge?
Vill du lära dig mer om hästar?
Är du sugen på att pyssla med hästarna lite mer?

Då är PYSSLARKURSEN verkligen något för dig:) Vi träffas på lördagar kl 12 och i en hel timme tar vi hand om hästarna och lär oss en massa nya bra saker! För att vara med, skriv upp dig på anslaget i elevrummet. Kursen är 5 gånger och kostar 50 kr (eller 10kr/gång). 

Vi ses lördag den 20/2!!
Kram USEK


OBS. Även ni som redan vart med på lördagarna tillsammans med Alexandra och Jojjo behöver skriva upp er på nytt för att få fortsätta!


Lördagsmys!

Hallå!

(Signe här)

Hoppas att alla har haft en riktigt mysig dag! Jag måste säga att jag verkligen älskar att vara i stallet på lördagar, det är så många där och så är det ju ridning också (höjdpunkterna på veckan!). Idag red jag Don John det var superkul men gick inte lika bra som förra veckan tyvärr:(. Innan det satt jag, Sandra och Alice med på stora styrelsens möte och pratade om vad som ska hända nästa termin! Men nu börjar man längta till sommaren, eller hur? Särskilt när Stella kom hem nu och var brun som en pepparkaka, då blev man allt lite avis!

Vet ni vad vi tycker är kul? Kommentarer! Jag blir superglad när ni kommenterar på bloggen, det kan handla om vad som helst!

Nu ska jag bara påminna om årsmötet 13 februari 13:45 och sen ska jag sluta blogga för nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg på bio!

Det regnar köttbullar i 3D! WOHO!

Ha en jättemysig lördag!

Kram på er alla!  


En helt vanlig lördag!

Hej allihopa!
I lördags kunde ni se mig (Signe) smygandes runt i stallet med en kamera i högsta hugg. Det var väldigt opopulärt bland er duktiga stalltjejer, men jag tänker ändå visa upp er här på bloggen nu! mohhaha!

Hoppas ni gillar det (lite i alla fall;) )



En extremt glad Isabella!

Maja som ser otroligt relaxed ut.



Lina bestämde att hästarna var lite trötta idag och tjejerna fick ta en lektion till käpphäst.



Snett igenom...



 Söta tjejer med rosa mössor, som var publik till den ovanliga lektionen.

 
Pegasus mindre smickrande del och Isabella och Alice



Så här ska det se ut!


En mycket glad Felicia som ska få rida gullehästen Goliat.



Jag tycker det är lika sorgligt varje år när julpyntet åker ner så jag kände mig tvungen att ta en bild på de sista underbara resterna. (fick även med en söt Felicia)



Ja, det var som sagt inte så populärt med en kamera på lördagsmorgonen (konstigt nog!), det är Minna som gömmer sig under den stora luvan.



Glad Alice som ska få rida putten Pegasus.



De är allt ett fint par de där: Madde och Silver!



Det här ser ut som Maja och Tintin så det får det vara!


Det var allt för mig denna gång, men kom ihåg att ingen går säker numera när jag har fått en kamera i julklapp, haha!

Vi ses på lördag!

Massor av kramar från Signe


Tiger :)

Hej allihoppa :)

Nu sitter jag på pendeltåget på väg hem från ridning. Idag red jag Tiger :) Det var jätte kul! Idag fick han verkligen träna på att
inte fokusera på läskiga saker på läktaren och konsentrera sig på uppgiften. Ett litet tips för den som får rida Tiger. Om han är lite spänd och verkar nervös över något, ställ honom åt något håll eller flytta bakdelen lite så han för något annat att tänka på. Och ha förstårlse för om han blir lite nervös, för det finns saker du också tycker är läskiga. Men han är verkligen en rikitgt bra häst och man lär sig super mycket igenom att rida honom :) Någon annan som har några bra tips när det kommer till att rida Tiger?



I fredags gick mina ridstövlar sönder precis innan ridning :( Lämnade in dom idag, gissa vad det kommer kosta att byta ut två dragkedjor....600 kr. Jippi ;) Men det är värt det :)
Nästa vecka kommer en ny tjej att stå i cafiterian :) Det kommer bli super bra! Änligen har vi hittat någon :)
Nu måste jag hoppa in i duschen så man slipper gå upp extra tidigt på morgonen ;)
Och glöm inte årsmötet den 13:e Feb kl:13.45! Då kommer vi välja in nya USEK medlemmar :)

Ha en bra vecka!! Kram Sandra :)

SNART ÄR DET ÅRSMÖTE!

Hel alla! Håll koll i elevrummet. Snart sätts det upp lappar när årsmötet är, det blir GRATIS FIKA !!!!!!!!!! :D Vi kommer bland annat avslöja vilka som är invalda i USEK ;P

16 januari 2010

Hej hej alla! Hanna och Jojjo här! Vi sitter just nu och väntar på att fiket ska öppna. Jojjo har precis jobbat klart sitt morgon pass. Just nu har Linas ridgrupp teori och över ridvägar med käpphästar, jätte smart ideé! :) Signe sprang ner till dem för att vara med och fota lite.
Aja kort inlägg för vi ska vara lite sociala nu med alla ;D slänger med lite gammla bilder
Nu längtar vi efter sommarvärmen och att se hästarna beta i grönhagarna! (Keton och lucky i bakgrunden)

(Dennis och Keaton)

RSS 2.0