Mimmi som skriver

Hej hej! Mimmi som skriver. Idag blir det inget stall för mig, tyvärr :( Ska inte dit förrän på fredag och då är det hoppträning vilket är superkul :D Hoppas Leo är taggad, för det är jag.

På lördag ska jag ha käpphästträning också! Förra veckan var det inte många som kom, även fast det är många som skrivit upp sig? Räknar ju med att ni ska komma när ni skrivit upp er, vi ska ju tävla snart och då behövs det en liten grupp. SÅ på lördag vill jag att massa ska komma :D

Vi ses :D

Kram Mimmi




Gästinlägg =)

Hej!
Idag är jag ledig =) Jippi! Äntligen kan man komma till stallet tidigt ;) Så idag kommer ni se mig tidigt i stallet. Vad mysigt det var på tjejkväll en fredags! =) Jag och Alice ska planera in en VARA kurs snart, det kommer bli super kul. Den sista övningen vi gjorde var att man skulle rita sig själv och sedan skulle teckningen gå laget runt och alla skulle skriva något snäll dom den personen på baksidan. Det är verkligen en rolig övning, man blir så glad av alla snälla saker som ni skriver =) Och vi fick jätte bra feedback av några föräldrar och det är alltid roligt.
Men gud vad ni åt popcorn ;) fast hälften låg ju på golvet :P Men mysigt var det i alla fall =) Längtar till vi drar igång hela kursen =) Det kommer bli så kul! Någon som såg ponnyakuten igår? Skönt att dom kollar upp ryggen på Star tycker jag =) Nää, nu när jag har varit så duktig och städat hela lägenheten ska jag göra mig iordning för att åka till stallet =) Ses där!
Kramar Sandra =)

Gästinlägg =)

Hej alla underbara!
Imorron är det tjejkväll  =) Jippi! Temat är VARA, många av er har gjort kursen eller vill gå den. Så vi kommer ha massa roligheter för oss imorron kväll! =) Kvällen börjar kl 18.00 med middag för dom som vill, sen kl 19.00 drar vi igång. ALLA är välkommna!
Det kommer att finnas en massa popcorn!
Vi ses imorron!
Kramar Sandra! =)

Kom på lördag alla!

Hejsan alla FRV'are! :D Allt bra med er? :) Gosh i hope so!

Ville bara påminna er om att det är tjejmys på Fredag kl 6 om jag minns rätt (som vanligt..), så kom och var med! :D Vi kommer att göra en massa roliga lekar och en massa tjej snack, ni vill väl inte missa de? ;)

Nu på Lördag dvs 26/3 så har jag och Ebba köra charader med er som vill vara med! De kommer inte att vara enkelt så är ni sugen på en utmaning kom till stallet kl 12.00 utanför elevrummet!! :) KOM KOM KOM!

Kram Mirjam

Jag och Eros taggar till inför den Lokala Dressyren förra året!

Hej på er!

Hej hej :) Mimmi här som skriver. Tänkte ta och uppdatera lite så ni får lite att läsa.

I lördags började mina käpphästträningar som jag har med Mini Gnägg. Det gick superbra och vi har fått ihop en jättebra grupp! På påsklovet kommer det bli en tävling hos oss, mot en eller flera andra klubbar :D Kul va?

Sen kan jag passa på att berätta hur ortolig Leonardo är :) Han kan nog allt i hästväg. Bäst på att hoppa, och bäst på att dressyra.







Kramisar Mimmi!

skön stalldag

hej allesammans !
idag så gick jag i skolan till fyra, åkte till farsta och mötte upp mirjam :) medan vi väntade på bussen kollade vi i lite affärer och jag hittade en jättefin tröja och två ringar :)))
i alla fall, brukar ju inte vara i stallet på fredagar men smart som jag är glömde jag mina hörlurar, plånbok och nycklar i skåpet igår, inte så smidugt av mig .. så jag hängde i stallet ett tag, gjorde klart skylten till TJEJKVÄLLEN nästa fredag, himla fin skylt så gå ner till kontoret och ta en titt för all info ! :D superkul om alla kan komma. tänk på att ALLA är välkommna, oavsett om man är skötare eller inte & man behöver inte anmäla sig :D
nu sitter jag hemma och väntar på att papi ska laga klart middagen och jag är gaaaaalet hungrig! :o
hoppas ni har haft en bra vecka, vi hörs i stallet allihopa :D
pusssar / ronja

Tiger

Hej på er! Som Alice skrev så har det hänt 2 riktigt tråkiga saker. Signe har ramlat och gjorde illa ryggen, hoppas verkligen det blir bra snart!!

Och älskade Tiger har åkt till himlen. Jag kommer ihåg första gången jag var på Farsta, jag red på Mälarhöjden då men jag följde med Madde för att titta när hon red. Då gick vi in i lilla stallet och jag bara stod och gapade utanför Tigers spilta! Han var den sötaste ponny jag sett! Så gullig med sina svarta prickar på rumpan, den yviga manen och dom snälla och vackra ögonen.

Ett par veckor senare provred jag på Farsta och fick då rida lilla Hampus, som också är i himlen. Jag hoppas de har hittat till varandra i hästhimlen och står och betar bredvid Charlie, Flash, Gatou, Verona med flera. ♥

Tiger slapp lida, han försvann snabbt ♥

Hoppas vi ses på fredagsmyset!

Fina fina Sara och Tiger


Kram Mimmi

Hejsan

Hej på er! Som Alice skrev så har det hänt 2 riktigt tråkiga saker. Signe har ramlat och gjorde illa ryggen, hoppas verkligen det blir bra snart!!

Och älskade Tiger har åkt till himlen. Jag kommer ihåg första gången jag var på Farsta, jag red på Mälarhöjden då men jag följde med Madde för att titta när hon red. Då gick vi in i lilla stallet och jag bara stod och gapade utanför Tigers spilta! Han var den sötaste ponny jag sett! Så gullig med sina svarta prickar på rumpan, den yviga manen och dom snälla och vackra ögonen.

Ett par veckor senare provred jag på Farsta och fick då rida lilla Hampus, som också är i himlen. Jag hoppas de har hittat till varandra i hästhimlen och står och betar bredvid Charlie, Flash, Gatou, Verona med flera. ♥

Tiger slapp lida, han försvann snabbt ♥

Hoppas vi ses på fredagsmyset!

Fina fina Sara och Tiger


Kram MImmi

Fredagsmys

Nästa fredag (den 25/3) så kommer vi ha lite fredagsmys uppe i cafeterian! Kom och häng med oss i USEK och så pratar vi om hästar och allt där till, och så kan vi vara ledsna över Tiger tillsammans och
hjälpas åt att gå vidare :)

Kom upp till cafeterian runt kl 18 och ät middag (medtag egen), och sen sätter vi igång med popcorn-poppandet och pratandet runt kl 19. Om du rider eller inte kan komma då är det bara att droppa in när ni vill :)
Håll utkik efter mer information i elevrummet (lapp finns efter torsdag men ni behöver inte anmäla er eller
betala något)

Jag längtar till dess!
Kram Alice ♥



(snart är det vår i alla fall!)

13-03-2011

Hej på er, Alice här! Som ni kanske märkt har jag inte varit i stallet under hela helgen, utan jag har varit utomlands med några av mina kompisar. I dublin har jag haft det jättebra, men när jag kom hem möttes jag av två jättetråkiga nyheter.

Det första var att Signe hade trillat av under sin lektion i lördags och skadat ryggen, vilket säkert flera av er vet då jag vet att många var där den lördagen. Det ni kanske inte vet är att allt nu ser bra ut och hon ska få komma hem från sjukhuset imorgon! om allt läker som det ska så kan hon börja rida lite försiktigt om ungefär två månader. Hon hade tur i oturen helt enkelt, otur att trilla av och skada ryggen, men en himla tur att det inte blev värre! Vi tänker på henne iaf och skickar tusen pussar och kramar!! ♥


Sen, dagen efter (söndagen den 13 mars) gick vår älskade och prickiga ponny Tiger bort. Det är så svårt att skriva det här eftersom ni ser att inlägget innan mig är från Sara, som berättar om hur bra det gått på en träning och vilken underbar ponny han är, vilket vi alla vet stämmer till 100%. Och oj vad vi kommer sakna honom! Hans fina färg, hur bra och rolig han var att rida, och hur gullig han var inne i spiltan och hur snäll han alltid var mot allt och alla. Det är svårt att inte bli ledsen när något sånt här händer, och det är det inte heller fel att bli! Jag tänker jättemycket på Sara och Sofie som tävlade och red honom under hans sista dagar, men också på alla hans tidigare skötare och hyrryttare. Det enda man kan trösta sig med är att han har det jättebra nu, uppe i hästhimlen, tillsammans med Charlie och Flash och alla de andra.
Det är kan också vara svårt att förstå hur det kunde hända. Tiger var bara 11 år gammal, och han var varken sjuk eller skadad, men under den natten var det helt enkelt något som hände som gjorde att han bara somnade in under natten. Det kan också vara skönt att veta att han inte led någonting när det hände, och det ska ni veta allihop!
Det är ju så himla sällan sånt här händer, och det kommer som en chock när det väl gör det. Tiger hade ett underbart liv hos oss på Farsta och var en underbar ponny som kommer saknas för alltid, men det är helt enkelt sådant som händer och ibland är vi människor helt maktlösa att göra något åt saken.
Vila I Frid Tiger ♥ - 13.03.2011



Jag vet att många av er säkert har tusen med fina bilder på tiger, och ni får hemskt gärna skicka dom till mig så gör vi ett fint Tiger-inlägg här på bloggen! Min mejl är [email protected] och om ni vill ringa mig nås jag på 0708 20 55 14. Vi ses i stallet ♥

Tävling :)

Hej, hej. Sara här ;)

Idag (torsdag den 10 mars) red jag mitt sista pass innan tävlingen. Gissa om det gick bra...! Tiger var helt underbar att rida. Han var som en liten drömhäst!! Han lyssnade på skänkel och hand och var mjuk och följsam. Underbara häst! 
 
Jag hoppas att ni kan komma och kolla på tävlingarna. Fredagkväll, Lördag eftermiddag och på Söndag är det dressyrtävlingar. Kom och heja! Jag är redan jättenervös. Jag vill så gärna att det ska gå bra, men ska inte ha för höga förväntningar. Det är ju trots allt min första "riktiga" tävling på Tiger. Men hoppas kan man ;)

Kommer lite bilder från dagens träning. Dem blev inte så bra men bättre än inget.
Det var pappa som fottade.





Visste ni att Tiger egentligen heter Tiger Jump?

Ha´re bra så ses vi i stallet :D

Prinsessan och jag

Gissa vem som skriver, ni kommer inte kunna gissa?! ;)

Tävligsdags på lördag snacka om nerver...? Nje faktist inte - Men det kommer alltid dagen innan så snart så!
Jag ska ju då rida söta lilla Goldie (åh en ledtråd vem som skriver...!) Det har gått ganska så bra på träningarna så ni alla som ska rida D-ponnier får se upp ;) HAHA nej jag skojjar bara. Men bra hoppas jag det ändå kommer gå bra, men jag är glad bara hon travar på och inte stannar och kanske bajsar mitt i programet, det skulle ju vara lite pinsamt va? :) Haha nej men den lilla prinsessan kommer nog sköta sig!Goldie och hanna
Här är en bild på mig och Goldie från programridningen för några veckor sen :) Fotad av Rebcka Björk. Snygga Flätor va, höhö ;)

// HANNA

TÄVLINGSDAGS!

Hej igen :) Jojjo här... igen ;)

Ville bara meddela alla som har missat - att det är tävlingar nästa helg (11-13 mars)

Ponnyklassen är på lördag (12e mars) med start kl 15.00. Kom gärna och hejja på oss!

Vi som ska tävla (ponny) är:
Johanna Carlsson - Lucky
Hanna Elmhorn - Goldie
Carolina Hållenius - Eros
Lia Olsén - River
Sara Falk - Tiger
Sofie Revai - Tiger

Rebecka Bökelund som säkert många av er känner till, kommer och tävlar med sin medryttarponny Gilbert :)

Det är hästklasser på fredagen och söndagen... Ni får gärna komma och hejja då också ;)

Ni kan se startlistorna på http://farstaryttarvanner.se/ sen klickar ni er vidare på tävlingar och där ligger startlistorna och annat roligt skojj ;)

Hoppas vi ses där ;)

Tills dess bjuder jag på en bild på mig och Lucky från förra årets hemma-tävling :)


Mellantrav på diagonalen :)

Hare! :) (eller kanske ska jag säga kanin?)

Åh, jag har så torr humor :P Nejmen ha det så bra, så ses vi i stallet!

Övernattningen :)

Hejsan hoppsan :) Jojjo här!

Jag vet att jag inte är supersnabb... men NU kommer iaf några bilder från övernattningen förra onsdagen ;)

Puss och kram - skumbanan!

           

Lag Råttorna:



Lag Grisarna:


Snabbt inlägg :)

Hej, hej! Sara här. Tänkte bara skriva ett kort litet inlägg om vad USEK gjorde igår. Vi var på Kick off hemma hoss Alice. Sandra, Signe och Jojjo kom också, men tyvär inte Hanna. Det började med att vi köpte mat (Tacos, såklart). Det var jättegott, men Signe blev lite sur för att några åt "hennes" hårda tacos-skal. Ha, ha :D Resten av kvällen gick väldigt fort. Vi satt och pratade om allt möjligt i flera timmar, men jag och Mimmi satt mest och spelade ett spel på Sandras mobil. Det var typ för barn som var tre år. Hi, hi :) Vill ni veta en sak... Alice är jättedukgtig på att rita! Sandra visade oss några av hennes teckningar som hon gjort. Dem var jättefina! Om ni har tur så får ni kanske se någon nån gång. Jag har inga bilder från kvällen, tror faktiskt inte att någon fottade... dåligt av oss! Jag kan också passa på att påmina om dem lokala dressyrtävlingar i helgen. Varför inte komma och heja på våra hemmaryttare?

Tisdag :)

Hej hej! Nu sitter jag och hanna i cafeterian och väntar på att klubbhoppningen ska börja så vi kan titta! Imorse red jag, Mimmi och Signe på igenridningen, och jag hade domino, Mimmi hade Leo och Signe blacky. Sen åt vi frukost och tittade på film med Emmy och alla barn och nu väntar vi alltså på att hoppningen ska börja! Nu under lovet händer det ju jättemycket, så missa inte att anmäla er på övernattningen imorgon! På torsdag ska vi också ha en utställningstävling och på fredag har vi en stor smörjstund där ni kommer få ta isär tränset och göra det helt rent! Vi ses i veckan! Kram Alice <3

RSS 2.0