Längtar till stallet!

Hej sötisar!

Har ni någonsin tänkt på att veckan verkar snigla sig fram tills nästa gång man får rida? Det är nästan en hel vecka kvar tills jag får rida igen :(. I måndags red jag gulle Cesar igen, och det är ju så himla kul!

Jag och Sandra har idag planerat en ny kurs som snart ska ta start: SKÖTARKURS 3, den är till för alla som har gått både skötarkurs 1 och 2. Kursen kommer att innehålla massor av nya och spännande saker så håll uppsikt i stallet på lördag för då kommer en lapp om den roligaste kursen ever upp!



Jag om min älskade prins Sandra på luciashowen 2009!

Puss på er! <3

Skötarkurs 1

Nu i Lördags drog skötarkurs 1 igång! Dock finns det fortfarande platser kvar i kursen, så om vi är intresserade av att gå, hör av er till mig (Alice) eller Ronja så fort som möjligt. Som krav står det att man ska vara över 11 år och ha ridit i två år, men om du är yngre än så men ändå har ridit ett tag och vill gå skötarkursen så hör av er så ser vi om det går!

Alice: 0708 20 55 14
Ronja: 0735 75 51 13

// Alice

Winden och Sickan :D


12 timmars lördag :P

Hej hej!! här sitter jag och Hanna i vårt lilla kontor och väntar på att "jobbkursen" ska börja kl 16. Vi har vart här sen 08 imorse och ska härifrån kl 20.00. Det är tolv timmer det!! då behöver man några pauser som nu... :D

Vi har bland annat svarat på ett mejl från en tjej som ägde och red in vår egna Tilly för länge sen! Hon hade sökt upp henne och mejlade för att höra hur det var med henne :D Jag tror hon blir väldigt stolt när hon får reda på hur bra det gick för Tilly och Hanna i LC - tävlingen för några helger sen.

Annars så har vi jobbat (väldigt roligt och stressigt på samma gång), och jag har haft teori med min grupp där vi kollade på ena halvan av gruppen som fick rida. Jag och Signe såg verkligen hur stor skillnad det är mellan skritt och trav i hästens rörelser!

Men, nu kommer emmy och lina och vill ha datorn!!! Puss på er <3

Söta Tilly och söta Hanna :D


Jojjos andra inlägg

Hej hopp! :D

Jag tänkte bara påminna om alla superduperroliga aktiviteter som händer på påsklovet! :O :D

-Övernattning
-Smörjtävling
-Skötardag

Och mycket mycket mer...

Anslag och anmälningslappar sitter uppe i elevrummet (där man får häst) ;)

Bjussar på den här grymt snygga bilden som jag tog på Hanna och Mirjam i stallet i lördags.  Nu ska jag kolla på Ponnyakuten <3

Kramar Jojjo


Hanna och Mirjam


TJOHO!


Hallå!

Vilken mysig dag det var i stallet igår! Jag var där från 14:00 till 21:30 haha jättemysigt! Jag tänkte visa hur kul vi hade det igår genom lite bilder :D :

Dagen började med en smörjstund:



Det kanske inte ser ut så men vi var jätteflitiga haha! :D Tränsen sken efter! Sofia hade ett särskilt tufft jobb som fick ett extra träns att smörja, dammet flög runt det! Men glänste sperfint efter :D

Mellanmålsdags!:





Sen var det äntligen dags för det bästa på hela dagen: TJEJKVÄLL!!! :D:D :

Vi började med FISKEDAMM!:


(världens stadigaste fiskedamm)

Efter att alla fick en redig godispåse blev det dags för singstar, dansmatta, charader och massa knäppa lekar!

LEKDAGS:D


TACK FÖR EN SUPERKUL DAG ALLIHOPA!:D:D (jag älskade inte att ha håret rakt upp)


KRAM SIGNE:)

Blogg alá Mirjam ;)

Hejsan svejsan ;) Jag har märkt att jag inte bloggar så mycket här, men de är nog mest för att Signe och Sandra gör de så jag jag backat undan lite (ta det inte på fel sätt nu tjejer ;)) Jag är även upptagen med min egna blogg också :) Kika gärna in om ni vill http://mdik.blogg.se :)

Det är en häst blogg då, skriver mycket om Winden, tävlingar och träningar, haha även dom sjukt jobbiga jobb passen som vi har ;)

Imorrn är det ridning som gäller då, hoppas att vi gör någe roligt eftersom vi hade teori i måndags -.- Hehe vill rida ut, men de är kram snö så jag tror vi rider inne ;) Bilder kommer också :) OBS! Glöm absolut inte bort tjej kvällen!!:D Myspys kommer det att bli :D

Puss puss, Mirjam

Sportlovstorsdag!

HALLÅ!

I morgon (torsdag) blir det en riktig heldag i stallet! Klockan 14:00 blir det smörjstund och sen tjejkväll 19-21 :D jag hoppas att ni kommer! Skriv upp er i morgon senast till tjejkvällen, smörjstunden kan ni bara hoppa med på! Båda aktiviteterna är helt gratis! På smörjstunden får du chansen att ta isär träns som vi annars brukar säga att man inte ska! Bra va?:D

Om ni har frågor så kan ni ringa mig Signe: 076-208 55 39

Vi ses i morgon!:D

Kram Signe





En nyfiken och hungrig Imme! :)

Cupcake?

Hej!

Hur mår alla? Har ni haft en bra dag? Idag har jag varit hos doktorn och gymnat :) Det var sjuk jobbigt, jag gjorde dubbla det jag brukar göra ;) Har ett dilema :P Funderar på att baka cupcake till fredags ridningen och ha ett fredagsmys :) Vad tycker ni? Ska jag?



Kram Sandra :)


RSS 2.0