Snart börjar ett nytt år!

Hej på er, har ni haft en bra jul? Jag har haft det jätterbra, varit med familj och släkt och fått många fina julklappar :) Bland annat ett par nya snygga ridbyxor! Har ni fått något fint?

På Måndag öppnar ju stallet igen! Ny termim med massa ridning och aktiviteter i stallet! Jag är jättetaggad och längtar efter att stallet ska öppna och ridningarna ska börja igen! Jag saknar Leonardo såklart och alla vänner!

Och imorgon är det nyår! Jag ska fira med mina vänner, ska bli super! GOTT NYTT ÅR PÅ ER!



/Mimmi

JUL!!!!!!!

Hej Hej!! Eller ska jag säga Ho Ho :) Hur har ni haft det i jul?? Jag har i alla fall haft det superduper. dan innan julafton var jag med på hyra häst och jag fick Svarten. Det gick mycket bättre än det brukar göra med honom. Vi red för Alice (USEK- Alice) !!! Hon var Bäst häst!! På julafton åkte vi upp till landet och firade med pappas släkt. Haha!! dom är så roliga. I julklapp fick jag en stor te kopp, massa bra böcker och tidningar och det bästa av allt... en dag med mamma när vi ska åka och köpa nya ridbyxor och en ny väst.
Nu i mellan dagarna ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. Imorgon ska jag nog försöka baka någonting.
Kanske sånna här.
Aja Ha det bra!!
//Agnes

God jul!!

GOD JUL alla FRV'are önskar hela USEK, och tack för ett fantastiskt år!


God jul!

God jul alla FRVare!! Hoppas ni alla får ett underbart lov och fina klappar av tomten :) själv ska jag åka till mormor och fira med släkten.

God jul önskar Mimmi, Carmen (min hund) och Leonardo!


Bilder från myskvällen


Fina Hästen


Tjabba!

Tjena hallå!
Igår var det ridning som vanligt! Skulle rida två pass, ena för Lia. Första passet fick jag Liqurice och det gick skitdåligt!! Han hade inte gått på ett tag så han var huuur pigg som helst! Jag visste inte vad jag skulle ta mig åt för han bara ville springa! Men på slutet hittade jag honom stundvis och han gick i vanlig takt. Skönt att det gick bättre mot slutet iaf! Andra passet fick jag underbara Goldie! Det var jättelängesen jag red henne! Superkul och superbra gick det. Vi red även barbacka. Hon var jättefin i skritten och fick superbra galoppfattningar (från skritt) Tappade dock lite i traven, men det gör inget! Jag är jättenöjd ändå!


Just nu håller jag på att baka lussebullar vilket är roligt! Börjar få julkänsla, dock fattas bara snön... Åh! Jag älskar snö... Hoppas den kommer snart, den måste vara här på jul iaf! Annars blir jag sur, haha! :D
Men nu ska jag fortsätta baka! Vi ses i stallet!





//Filippa


Sjuk + sjukskriven!

Glad lucia allesammans! :D Själv kan jag inte njuta så mycket av dagen, för jag är hemma och är sjuk, som jag varit i en hel vecka nu! Doktorn sa att jag nog skulle vara frisk till helgen - alltså en hel evighet kvar! :( Jag saknar alla er i stallet! Och så saknar jag Leo!!

Dessutom är jag sjukskriven från ridningen av en annan orsak :( Jag har skadat min svanskota, så den gör jätteont! Särskillt ont gör det efter att jag ridit, så jag är sjukskriven i 5 veckor framöver ;( Men tro inte att ni slipper mig för det, för jag kommer härja runt i stallet ändå, så fort jag är frisk från min sjukdom :D

Som tur är har jag min kund som sällskap :)



Världens finaste hund! Visste ni förresten att hon kommer in och väcker mig varje vardagmorgon kl 7? Hon är världens bästa väckarklocka :D

/Mimmi

Lucia!!!

I helgen var det som alla vet Lucia!! Jag måste säga att detta året vart riktigt lyckat! Vacker sång, bra shower, bra ridning, bra publik ;)

Jag var med i hyrisarnas nummer först, vi gjorde en liten parodi av ridlärarna! Det gick bra! Jag var Andreas hihi :D Och så var jag såklart med i USEK's nummer, då jag höll i prinsessan! Jag höll henne i grimma och grimskaft (jag borde ha haft träns på henne, men jag visste inte var det var!) och hon tog tillfället i akt och busade lite! Hon älskar nämligen att vara inför publik, så hon kunde inte riktigt hålla sig i skinnet! ;)

Bra jobbat allihopa! Och ett särskilt tack till alla föräldrar och funktionärer! Utan er hade det inte varit möjligt! Och såklart våran älskade fritidsledare Sandra!!! :)

Jag och RIKTIGA Andreas ;)


Emmy (Sara) och Andreas (jag):


Tycker ni att vi var lika? ;)

/Mimmi

Vad vore..

Julen utan Tomten?
Farsta utan USEK?
Himmelen utan stjärnor?
Livet utan ridning?
Ridning utan Riwer?





<3 <3

JULKLAPPAR :D

Till mig: :D :D
Till ALLA Farstas härliga hästar: :D :D


Ni var bäst!

Kom hem för en stund sen från stallet. Är super trött men jätte jätte nöjd över showen! Ni var verkligen bäst och såå duktiga! Så tack allihopa för en underbar lucia show!! Ska snart gå och lägga mig faktiskt haha, det har ju varit en lång dag ;) Sammanlagt 12 tim i stallet! Vi ses imorgon, ni som kommer till stallet då! Kram på er, Stella!

Jag och Tintin innan USEK numret!

Tack!

Tack allihop för en fantastik lucia show!! Ni gjorde det galant, super bra jobbat!! :D Hoppas att ni själva är nöjda för det ska ni vara! Och ett speciellt tack till Sofia L och Emma för erat underbara solo, så modiga!♥

Vi ses i stallet alla fina!! KRAM Mirjam

LUCIA

Tänkte bara berätta att lucian börjar klockan 15:00 på söndag, men det kan vara bra att vara där klockan kvart i så an får en bra plats... Tror det kostar 25 kr i inträde, men är inte helt säker. Sen är det även hoppgruppsmästerskap klockan 16:30 så det får ni inte missa!! Och självklart är alla välkomna! :D

Sansero

Halloj!
Idag var det hoppning som vanligt! Jag fick Sansero som
jag bara har hoppat en gång innan! Det gick superbra! (om man  bortser
från den sista bannan vi gjorde, haha) Jag har verkligen fastnat för den hästen! Som dom flesta
vet så har ju Ravich varit min lilla hopphäst
en bra lång tid nu! Jag saknar ju  såklart att få hoppa honom. (Eller jag gör ju det ibland men inte lika
mycket) MEn det är kul att testa nya hästar!! :D


JAg och Sansero myste jättemycket innan träningen och även
lite snabbt efter! Superbra slut på en frdagkväll.


Imorgon är det skötarkurs och genrep för Lucia, som är på Söndag!!!
Åh det kommer bli superkul!
Viktigt att alla verkligen försöker komma imorn! Annars får
ni smisk! Nej jag bara skojja... haha, men vi ses imorn!! :D





(Några bilder från förra fredagen! Alltså första gången jag hoppade Sansero!)


// Filippa


Teori!

Idag när jag satt och väntade på att få häst och hade precis tagit på mig hjälm stövlar, så såg jag att det var teori... Menmen! Vi satt och pratade om vilken takt det var i gångarterna, när hästen sätter ner hovarna, samt våra mål till VT 2012! Sen var det USEK-möte precis efter så då var det bara att springa dit! Annars har det inte hänt så mycket mer denna kväll förutom: ATT DET SNÖAR!!!!! :D :D Hur underbart är inte det? :D Hihi jag blev så himla glad när jag gick på bron med Iris och såg att det snöade.. :)
Och snart är det lucia!! NU TAGGAR VI TILL!! :DD
Haha här är vi ett gäng från förra året!! Små vi va.. xD

Julpyntning

Hej!
Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till Farsta. Idag är det (som Agnes skrev) julpyntning! Jag ska pynta hos Liqrice och USEK-hästarna :) Åh! Vad mysigt det ska bli! Det blir sån stämning när allt julpynt är uppe!
Idag är det ju även Andra Advent! Det går så sjukt snabbt! Jag älskar julen så det är bara bra!
Nu kommer Mimmi! Så jag kan inte skriva mer! Men vi ses i stallet :D

/Filippa


Lång dag i Stallet :)

Hej på er!! Idag är det pyntning i stallet. Gud vad mysigt, det blir en väldigt bra julstämmning i hela stallet och alla får det fint. Jag ska pynta Till Sansero (min "riktiga" sköthäst) med Nora, Ossi som e USEK-sköthäst och Sing som oxå e USEK-sköthäst. Til Sanseros pynt så ska jag ha med mig rött och silvrigt glitter, 2 jul strumpor och små paket. :)
Till Ossi och Sing ska jag oxå ha rött och Silvrigt glitter men dock lite tunnare, 2 hjärtan i tyg och 2 ull kulor. Sen ska jag rida igen med sofia kl 20 så det blire en lång dag
//Agnes

Stella häär!

Tjenare! Nu är det Stella som skriver. Det var ju ett tag sedan jag gjorde det så jag kände att det var dags, hehe. Ska skärpa mig! ;)

Bloggar faktiskt direkt från stallet nu! Sitter i kafeterian med några. Idag kom jag till stallet kl 9, lite senare hade jag skötarkurs tillsammans med Sandra och Filippa :) Det gick bra och det är faktiskt bara två gånger kvar nu! Snart är det lucia träning! Roligt roligt :) Det är ju bara en vecka kvar till showen så nu är det hårdträning! Vi hörs senare, kraam Stella!


Dubbla pass

Hejsan!
Idag var det stallet och hoppning som stog på schemat!
Jag mötte upp Stella och vi åkte till stallet tilsammans (ovanligt?!) Haha nej men
vi åker ju alltid med varandra!
Jag skulle rida i mellersta hoppgruppen som vanligt och även i sista eftersom
jag red ist för Sandra.
Första passet gick helt OK. Jag fick Sansero och det var första gången som jag hoppade honom!
Men jag är jättenöjd! OCh det var Sansero också eftersom
han frustade mycket när vi avslutade!
Andra passet fick jag Ravish! Det gick SUPER! Dock gick det
sämre på slutet men det gör inget! Vi var bara 4 personer så det
blev som en privat lektion! :D Och vi hade såå kul! Vi skrattade nästintill hela tiden!
Riktigt kul!
Just nu sitter jag i soffan och bara chillar! Vilket är mycket välbehövligt för
mig och min kropp! Det har varit så mycket sista tiden.

Imorgon bär det iväg till stallet igen! Först skötarkurs och sedan Lucia och
så ska jag försöka att hinna med att sköta Liqurice! Usch vad jag är en
dålig skötare... Det MÅSTE bättras! Men jag har faktiskt
haft hur mycket som helst den senaste tiden.. Så jag skyller på det.

Sansero!

Och lille Ravich! Btw! jag fick en liten chock när jag hoppade upp
på LILLA Ravich efter att ha ridit STORA
Sansero, RAvich kändes som en liten plutt! :D

/ Filippa


lucia

veckan träning, dvs lördag den 3/12 är det lucia träning 12:45 :D vi möts som vanligt i stora teorisalen, viktigt att ALLA kommer !! :) kolla om ni har lucia kläder och kläder till pjäsen också :) puss / ronja

RSS 2.0