Lördag på sportlovet!

Hej på er, Alice här! Gud va kul det ska bli med lov nu! Jag kommer vara där tisdag, onsdag, torsdag och lördag, och vem vet kanske någon annan dag också, vi får se!

Men, en aktivitet vi inte hade satt upp lapp till förens idag är att på på lördag (5/3) tänkte vi bara hänga tillsammans och spela kort! en "Teckenturnering" typ, och alla ni som vart på Kolsundet med mig och Sandra vet att ingen kan slå oss två så det blir en utmaning för er ;) Nej men det är bara att komma upp till cafeterian nu på lördag kl 13.30 så kan vi ha vår lilla turnering tills typ att stallet stänger!

Sen så vill jag bara säga att Ofelia är världens finaste ponny, red henne i torsdags och upptäckte att jag har saknat att rida henne!
En hoppbild från i somras och två bilder från lokaltävlingen i dressyr för ungefär ett år sen:)
Kram Alice ♥

Snart lov!

Snart är det sportlov - ÄNTLIGEN! Bara 3 dagar kvar, som jag hoppas kommer gå snabbt. För på lovet händer det jättemycket roligt! Tårttävling, övernattning, utställningstävling, smörjstund, lekar, massa filmmys och roliga grejor! :D Jag har inte stenkoll på tider och datum så kolla i elevrummet och läs på lapparna! :)

Nytt för den här terminen är att det inte finns anmälningslista till varje aktivitet, utan man skriver upp sig på en störra lista som finns på tavlar och kryssar i vilka dagar man kommer vara här.

Jag kommer att ha utställningstävling och smörjstund, men kommer vara med på nästan alla andra aktiviteter också (särskillt tårttävling höhö!).

Här kommer en bild från min andra ridskola (södertörn) när jag rider på Baghera (som är en D-ponny, lite mindre är Ofelia kanske :) )


KRAAAm Mimmi :)

Ebba här :)

Hej hej allihopa:) Vad bra att vi har nya kategorier va?? Idag är det hoppning och myskväll!! Kul va?:) Men såklart så lyckas jag att bli sjuk -.- Jag som va så sugen på att åka till stallet och hoppa och sen ha det jättekul på myskvällen! Och jag kommer inte imorgon heller, för då ska jag åka skidor... -.- Så då syns vi på måndag!! Ha det så bra! Hejdå<3

Glöm nu inte...

myskvällen imorn brudar som grabbar! :D Mys kvällen imorn börjar vid 20.00 om jag inte minns fel? Rätta mig om det är fel! Finns ju annars på tavlan :)

Hoppas ni kommer nu då så att vi inte äter upp allt godis själv ;)

Idag så red jag en STOR svart hest, stora hovar, aa hela han är stor... Guess who? Svarten.. Det gick väl som det gick, lite krånglig var han idag, svår att få fram och vägrade att jobba med mig, men det gick till slut! Jätte mysig och söt^^

Sen så fixade jag även för den kommande pysslarkursen som jag håller på att pyssla ihop, lappar kommer komma upp om det och de bör komma igång i Mars någon gång. Håll ögonen öppna!




Ni får lite söta bilder på mig och Winden som Stella och Ebba (?) har fottat :) //Mirjam

Hej hopp!

Hejsan allihopa! :D Såg att Mirjam hade fixat kategorier och var bara tvungen att logga in och testa! :D

Igår red jag min mammas lektion och gissa vem jag red på ;)

- Ett sto...
- Jättestor... (och tjock)
- Söt!...
- Skimmel...

VELSA! :D

Det var jättekul och hon var superbra att rida :)

Imorgon är det myskväll! Mysigt va? ;D Kl. 19 - 21 så kommer vi dricka läsk, popcorn, spela spel och ha jättekul! Och självklart får ALLA komma. Vi ses där!

Min vovve Carmen får stå för inläggets bilder! Hon är världens busigaste lilla hund och det bästa hon vet är att rulla på mattan och låta som en gris (hon gömmer gärna huvudet i en toffel också), och att springa runt o soffan, kasta sig på rygg och sparka ner alla kuddar (och låta som en gris..)






Hon kan faktiskt vara söt ibland också ;) Här är jag och hon när hon var valp ;)


Kram MimmI!!

Kategorier..!

Hej hej alla snyggingar ifrån FRV! :D

Nu har jag äntligen fixat så att det kategorier! I dem kommer det att finnas de inlägg som en USEK medlem gör t.ex nu när jag bloggar kommer jag att lägga in inlägget i min kategori "Mirjam", trycker ni där så får ni upp alla inlägg som bara jag har gjort. Men när ni går in på bloggen dvs frvs.blogg.se kommer ni att se alla USEK medlemarnas inlägg :) Hoppas att ni förstår! ;)

Det kommer även hända lite nytt med designen, stilmallar osv. Ääh ni får se :D

Heh, var i Romme igår, mötte Jojjo där också! :D //Mirjam

Programridning!

Hej Allihopp, Stella här! Jag är sjuk och har ingenting att göra så jag passar på att skriva lite här på bloggen! I söndags var det programridning och jag red LC:1 på söta lilla Ronja! Min favorit att rida på dressyr på :) Det gick ganska bra och jag är nöjd! Efter att vi ridit fick vi ett papper där det står poäng och vad man ska förbättra, så att man träna på det tills nästa gång! Så nu ska det tränas ;)
Både gamla och nya bilder på mig och Ronja! Visst är hon söt? :)

Sportlov med USEK och Emmy!

Hej hej! Alice här :) Sitter här och pluggar inför ett prov imorgon, supertråkigt! Har varit i stallet hela dagen och gjort en massa skoj, bland annat en lapp för övernattningen på sportlovet och Mimmi gjorde samtidigt en lapp för utställningstävlingen.
Under lovet kommer det nämligen hända en massa skoj!


Måndag
09.00 frukost
10.00 Filmmys
12.00 Lunch
13.00 Tårttävling!
Tisdag
09.00 Frukost
10.00 Käpphästpyssel
12.00 Lunch
Onsdag
09.00 frukost
10.00 filmmys
12.00 lunch
KVÄLL 19.00 övernattning!
Torsdag
09.00 frukost
10.00 film
12.00 lunch
12.30 uppvisningstävling!
Fredag
09.00 frukost
10.00 käpphästskoj
11.30 lunch
12.30 STOR smörjstund.
Frukost finns att köpa för 20 kr varje dag och lunch (ej vegetariskt) finns att köpa varje dag för 30 kr. Emmy och några av oss i USEK finns på plats varje dag under alla aktiviteterna!
All denna information finns i elevrummet och där kan du även skriva upp vilka dagar du kommer att vara med oss på sportlovet (du behöver inte vara skötare). Till övernattningen anmäler du dig enskilt, och under den kommande veckan kommer mer info komma upp på tavlan, så håll utkik!
Nej nu måste jag plugga igen... :)
Kram Alice ♥

Tjaaaaabbbbaaa!

Idag är det ju programridning i stallet och Lina kommer!!!!!! Jag vill såklart också komma, men vi ska åka bort..... Inte så kul! Men om jag flörtar lite med mamma så kanske jag får åka till stallet istället...? (Haha vad roligt det lätXD till stallet istället) Men kom och kolla och fooota!! Då blir alla jätteglada:) Men så ses kaaaaanske i stallet! 
Hare bra alla glada:D<3
Kram Ebba

 
Hahaha visst är vi söta från Lucian!?:DD

Hej, hej :D

Hej alla glada :D

Idag var det ju årsmöte. Men jag (sara) kunde inta vara med. Jag red programridning med söta Tiger. Det gick inte så bra, men jag ska vara med på programridningen imorgon också. Träna, träna, träna...
    Jag hoppas att det gick bra på årsmötet och att ni åt er mätta på fika. :p

Medans jag var i stallet var resten av min familj på hundutställning med våran vackra hund Bonzo. Dem sa att det gick jättebra och att han blev bästa hanen i rasen!!! :)

              
                           Svårt att tro att det här snömonstret kan bli så här fin.


Lördag den 19 februari tänkte jag ha en liten smörjstund. Lapp med mer information kommer upp i elevrummet så fort som möjligt, så håll koll på det :) 

Ha det bra så ses vi i stallet! :)
Kram Sara.

Årsmöte

Usch vilket väder det är ute :( I morse i alla fall. Jag hade bara 2 lektioner idag och slutade kl 10 för skolmaten kunde inte levereras till skolmatsalen! Vi får nämligen mat körd till vår skola. Skulle ha hunnit med 3 lektioner, men våran jumpalärare var sjuk.

Nu ska jag inte babbla om skolan! I morgon är det årsmöte! Alla i USEK har bakat så det blir MAAAAASSA fika! Och alla får komma! Det är självklart inte bara för skötare eller så, utan alla får komma! :) Såklart!

Har inte kunnat åka till stalet idag, men fick reda på av Carro att Ravich (som varit halt så länge) har promenerats lite i ridhuset idag! Han har ju stått i boxvile jättelänge. Jag blir väldigt glad eftersom han haft det så tråkigt så länge.

Ravich ♥


Kram Mimmi!!!

Myskväll i stallet!

Vem vill inte vara i stallet och hänga en fredagskväll? Kom den 18/2 och ät popcorn och drick läsk och spela wii med oss! Vi kommer ha supermysigt tror jag och om ni inte kommer äter jag upp alla popcorn själv ;)
Haha nej men vi kommer ha jättekul! Mellan kl 19-21, men eftersom vissa rider och vissa måste hem tidigare än så kan man komma och gå lite som man vill.
Jag (Alice) kommer också sitta uppe i cafeterian från kl 18 om man vill äta middag med mig, bra va?
Vi ses fredag den 18/2 då - anmäl er i elevrummet!
Kram Alice och Ebba ♥

Snö

Hej hej på er! Sitter här (i mitt hus som tur är) med världens snöstorm utanför! Tog mig inte ens till skolan idag för varken bussarna, tunnelbanan eller pendeltåget gick! Som tur är hade jag bara en lektion läraren var också insnöad så jag missade ändå inget viktigt :) Ska vara hemma idag och dricka varm choklad och titta på film och mysa med min hund Bilbo, så det blir nog ganska bra ändå! Hoppas allt har gått bra för er att ta er till skolan och allt och vi får ju hoppas att det går att ta sig till stallet sen i eftermiddag, eller hur?
Sen så vill jag bara påminna att glöm inte ÅRSMÖTET imorgon!! Mycket viktigt för alla er barn och ungdomar i stallet och sen så kommer det finnas JÄTTEJÄTTEMYCKET gratis fika till er, och vem säger nej till det? KL 13.30 i STORA teorisalen, Vi ses då!
Men något måste man ju göra med snön, jag tycker att vi ska åka pulka snart igen! Håll utkik efter en
pulkarace-lapp i elevrummet!
Kram Alice ♥

PUUUH =)

Hej!
Som många av er vet så jobbar jag med barn, de är mellan 8 och 1,5 år. För några månader sedan ridade jag en nalle puh teckning till en av barnen som hon hade tjatat om, hon var verkligen jätte glad för den. Sen nästa dag när man kommer så har hon tränat på att skriva på den =( Helt förstörd =( Sen dess har hon tjatat om en ny, och som den barnrumpan jag är så säger jag nej för hon förstörde den första ;) och jag hade verkligen jobbat hårt på den ^^
För några dagar sedan satt vi nere i lekrummet och ritatde och automatiskt började jag rita nalle puh, som var min favvo när jag var liten =) Och så började tjatet igen ^^ Så nu har jag nästan blivit inslåst av barnen nere i källaren ;)
Inte lika skickliga som Alice direkt ^^Men ganska ok ;) Visste ni det att Alice har en dold talgan!! Hon är SUPER bra på att rita!! Och jag överdriver inte ens lite =)
Nee, dax att lägga sig, imorron ska jag baka bullar till årsmötet på lördag =) Jag hinner inte på fredag för då ska jag stå med på lektion på morgon =)
God Natt!! // Sandra =)

Hej hej!

Hej på er, Alice här som sitter och degar framför TVn med datorn såhär en onsdagsmorgon :) Nej men det är faktiskt mest för att jag har feber och troligtvis skulle svimma om jag skulle få för mig att resa mig upp och göra något vettigt... Det jobbigaste med att vara sjuk är att jag inte vet om jag kommer kunna åka till stallet imorgon, men vi får hoppas!!

En vettig sak jag dock gjort idag är att jag har fixat första inlägget på Skötarkursbloggen! Så ni som går skötarkursen, varesig ni går med mig och Filippa eller med Emmy och Stella - gå in och kolla nu:)

Satt också inne på Facebook och tråkade, och hittade några sjukt fina bilder hos Ebba som Lina Svedberg hade fotat!

Fina va? Nu ska jag titta på Ponnyakuten på datorn, Puss och Kram ♥

/Alice


RSS 2.0