Leonardo

Hej på er. Gick riktigt bra på träningen idag med Leo, han var superduktig och hur lydig som helst! Underbara häst ♥ Igår skickade jag ut propositionen till käpphästtävlingen! Dock kommer vi kanske ändra datum, för samma datum som vi ska ha våran tävling så kommer det vara brännbollsturneringar anordnade av DUS (distriktets ungdomssektion), så jag tror inte så många kommer kunna komma.

Idag på käpphästträningen var alla i superduktiga. Och herregud vad folk kan hoppa högt!

Kram på er
Mimmi




Gästinlägg =)

Hej alla underbara =)
Hur är det med er? Med mig är det bara bra, idag var det hoppträning =) Det var SUPER roligt idag!! =)
Gjort en liten teckning så ni kan se =)
Först hoppade vi 1 och 2, sedan alla fyra, efter första gången när vi hoppade alla skulle vi göra om det fast så snabba vägar som möjligt. Men efter det kom det riktigt roliga =) Vi skulle hoppa 1 och 2 och vi fick välja hur dom skulle hoppas. Andreas hade en galen idé att vi skulle hoppa 2 och 1 samtidigt, alla var lite skeptiska, men jag, mirjam, carro och nån till kommer inte ihåg ^^...vi hoppade =) Sjukt läskigt men hur kul som helst =) Jag hade Labello =) Nää, nu måste jag planera min hästhandteringskurs för imorron =)
Kram på er! =)

sing :)

Nu är det Alice här igen som vill skriva ännu ett inlägg om sin favorithäst Sing! det är så kul med honom för det har inte gått bra att rida honom på hur många lördagar som helst men jag tycker ändå att det är roligt, även om jag blir jättesur när han bara stannar och inte vill gå framåt och så :P Men när man ändå har roligt vet man att man har en riktig favorithäst tror jag!

Och det bästa är att det faktiskt gick mycket bättre i lördags än vanligt och jag blir fortfarande glad av att tänka på det :) Så nu är jag supertaggad på att få rida på lördag!
Och imorgon ska jag också rida, så det ska bli jättekul :) Hoppas som vanligt på ofelia men jag brukar inte få henne, men förra veckan gick det ganska bra på Yatzy så det vore också roligt!
Nej men Sing och ofelia, dom är för fina dom! vilka är era favoriter och varför?
Kram Alice♥
Tävling på Ofelia och första gången jag red Sing :)

Utställningstävling!

Igår var det utställningstävling i stallet! Det var många som var med och alla hästar blev super duper fina! Jag var speaker och fototgraf så jag tänkte lägga upp lite bilder på alla som var med :) Så här kommer en bildbomb från dagen..
3a!
2a!
1a!
Bästa samarbete!
Alla var super duktiga och visst blev hästarna fina? :D
Kram Stella

Mysdag!

hejhej! Filippa hääär! Det var sjukt längesen jag bloggade! :O så jag tänkte göra det nu :)

Idag mötte jag Stella runt 8. Vi åkte till stallet och kom runt halv 9 :) Vi plockade fram lite  frukost med Agnes, myste lite i cafeterian och så.. :) Efter det fixade vi påskäggsjakten! Det blev superkul! Barnen blev indelade i fem lag! Alla lag fick en lapp med i varsin färg! (färgen på  lappen skulle dom följa hela tiden) På lappen stog det tex. Vart är det som allra skitigast? ( svaret var alltså i containern där man släpper ner bajs när man har mockat! ) när dom kom på svaret gick dom till det stället och letade efter en ny lapp! På det stog det en ny ledtråd osv. Tillslut ledde ledtråden till ett påskägg! Alltså slutstationen! ( haha jag hoppas ni fattar ) När  alla kom till baka satte vi oss i solen och åt godis. Men efter ett tag ville alla hoppa käpphäst! Så vi gick dit och hoppade lite! Sedan gick jag och stella och fotade lite hästar bla Elvis och Goliat! Dom blev jättefina! Emmy (fritidsledaren)  och hennes syster har ju en tävling på deras blogg! Månadens häst! Och vi måste ju såklart vinna! :D Läs mer på ----> http://dressyrsystrarnas.blogg.se/ Sedan öppnade vi cafeterian och satt där ett tag! :)

Det var min dag de! Supermysig! :D

kram Filippa 
 
Några bilder från idag!

           

Käpphästhoppning!

Idag hade vi käpphästträning som vanligt på lördagar. Vi måste ju träna inför tävlingen som är v.20! Då kommer flera klubbar komma hit så det blir som en lokal käpphästtävlingen! Mimmi som håller i det tillsammans med Mini gnägg kommer nog berätta mer om det här på bloggen, men visst låter det roligt? :)

Idag tränade vi mest på studs. Jag och Sara fotade en del så jag tänkte lägga upp lite bilder. Men eftersom det blev så många lägger jag bara upp små, men om ni klickar på bilderna så kommer dom bli större :)

Men det bästa av allt var att Signe kom och hälsade på oss! Hon har varit borta nu i en månad och vi har saknat henne!
Kram Stella :)

Godisjakt!

Hejsan! Nu sitter jag och Sara inne på Emmys kontor och vi har precis haft godis jakt! Det gick ut på att följa ledtrådar som vi satte ut lite här och var och efter den sjätte ledtråden kom man till skatten som  var godis! Det var 13 barn med så det var kul!

Nästa vecka är det överrasknings aktivitet som Alice och Ronja håller i. Mer info i kontoret! Glöm inte alla aktiviter under påsklovet, det kommer vara super fina priser! Vi ses då :)


// Sara & Stella


Våran EMMY!!

Hej, hej! Vi har något väldigt tråkigt att berätta...!
Det är så här att Emmy kanske måste sluta jobba hos oss efter sommaren. Stockholm stad vill dra ner på hennes arbetstimmar vilket betyder att hon får mindre lön, och då måste hon sluta.

Vi kommer göra allt för att våran, bästa, älskade Emmy ska stanna kvar hos oss. Vi i USEK kommer prata med stockholm stad, men ni kan också hjälpa till! Vi hade tänkt lämna en lapp till stockholm stad med massa namn på. Så om du vill att Emmy ska stanna så tycker vi att du ska gå till Stella eller Filippa. Dem har en namnlista på alla som vill ha kvar henne, så skriv upp dig!!!

USEK ska ringa och mejla stockholm stad, men om inte det fungerar så kommer vi samla ihop dem som vill i stallet och gå dit i protest och lämna lappen. Det låter väll bra!



 



Så glöm inte att gå till Stella och Filippa och skriv upp erat namn.

/USEK


Stella här!

Hej allihopa, Stella här! Tänkte uppdatera bloggen då jag har varit lite dålig på det! Den här veckan och nästa praktiserar jag hos Emmy vilket är superroligt! Nästa vecka ska Therese också göra det! Så jag har fått följa med Emmy överallt och jag har också i ansvar att fixa i ordning alla skåp i omklädningsrummet. Det har ju kommit 21 nya skötare så jag har en del att göra. Jag har ingen skola på tre veckor och man räknar med påsklovet, jätte skönt ju!
Jag och bästa ponnyn Ronja!

Gästinlägg =)

Hej!
Hur är det med alla underbara? :) Med mig är det bara bra =) Förutom att min katt inte vill äta :'( Hon hade inte ätit nått sen i söndags och igår (tisdag) tog jag henne tillveterinären. Dom hittade inget, men det ända var att man märkte att hon inte hade ätit eller druckit på  två dagar. De gav henne dropp i nacken och tog blodprov men allt såg bra ut, tack och lov =) Men nu ätlingen har hon kommit igång lite =) Hon åt lite kyckling igår och idag när jag skulle fixa en spruta med mat så gick hon och åt lite torr foder =) Jippi! Hon ba "nej, ingen spruta tack! Jag äter väl lite då" ;)
Idag körde jag Signe till Äppelviken, där hon jobbar som fritidsledare =) Fast är ju tyvärr sjukskriven pga av att hon ramlade av =( Men innan vi vet ordet av så kommer hon sitta uppe på Alpflickan med ett léende på läpparna ;) Så jag fick träffa personalen hon jobbar med och alla hennes favvo hästar =) Super söta var dom =) Ikväll kommer jag till stallet för vi i stora styrelsen ska ha möte, då ska vi bestämma en massa roliga saker ;)
Vi ses då! Kram på er från Sandra =)

Busig häst!

Hej på er! Har varit i stallet, och kom hem för typ 1 och en halv timme sedan. Ryktade, hängde nere i stallet, red och hade USEK-möte! Leonardo är ju världens goaste häst, visst?  Ridlektionen gick riktigt bra, fast först red vi ut en liten sväng, och hästarna hade riktiga vårkänslor! :) Leo busade lite, men det var för han var så glad!

USEK-mötet gick också bra! Pratade lite om käpphästtävlingen som kommer vara, och den kommer bli GRYMMMMMM!!! Jag looovar! :D

Haha! Leo är bra på roliga grimager!


KRAM MimmI!

Vilken vecka :)

hej hej på er! Alice här, och vilken vecka det har varit! Igår lördag, så fick vi hela 21 nya skötare i stallet, de har varit provskötare och gått kursen ganska länge nu som ni säkert vet och igår gjorde de provet, fick diplom och även ett slags "körkort" som visar att de nu är skötare! Kul va? De är superduktiga så nu kommer hästarna säkert hålla sig ännu finare med så många skötare som det finns nu :)
I torsdags red jag även Blacky och det var roligt, hon är så himla fin tycker jag! Och igår fick jag min favorit Sing på lördagslektionen, så det har verkligen varit en bra vecka :)
Jaja nu ska jag plugga, hoppas ni kommer till stallet imorgon för det gör jag!
Kram alice ♥

Ebba

Hej hej allihopa! Idag på hoppningen så hade jag Capp. Det gick jättebra!! Jag är supernöjd. Har ju inte hoppat honom sen i somras, så det var kul att testa honom. Efter kombinationen så höll han på och busade och drog ner huvet och, ja, jag vet inte riktigt vad han gjorde:)
På torsdag åker jag till Thailand så då kommer ni inte höra av mig på 3 ½ veckor!!!! Hörs efter det! Kram Ebba

Hejdå på ett tag! :D

RSS 2.0