Stalltisdag!

Hej hej allihop!

Nu sitter jag (Alice) uppe i cafeterian och myser med Sandra, som ju faktiskt är vår nya fritidsledare! Vi har pratat lite om planer inför hösten och sådär, jag tror verkligen att allt kommer bli superbra!
Har längtat efter att komma igång med stallet, USEK och ridningen hela sommaren så nu kommer det hända en massa kul här i stallet och på bloggen (håll t.ex utkik efter den nya bloggheadern som är på väg!). En annan rolig sak är att det är tre tjejer som ska vara med i USEK nu ett halvår för att testa om dom tycker det är roligt, för det är mycket jobb om man ska vara med i USEK! Några av dom har redan presenterat sig här i bloggen, men det är i alla fall Therese, Agnes och Moa som kommer vara med nu på prov, så bli inte förvånade om det är någon av dom som håller i en aktivitet! Jag tror alla tre kommer passa jättebra.
Jag kan också lova att denna blogg kommer uppdateras tusen gånger mer än vad den gjort senaste tiden, så glöm inte bort att kolla här ofta så ni inte missar något nytt :)

I sommar har jag inte haft så mycket med hästar att göra, förutom att jag var ledare på kolsundet (Farstas egna ridläger) båda veckorna. Då red jag på Ofelia några gånger och så red jag faktiskt på lilla Silver en hel långritt! Det var jättekul, så himla fin ponny även om jag nog var lite för stor.
Ja ja, nu ska jag nog gå ner i stallet, ska rida istället för Sandra idag. Men glöm inte den första lördagsaktiviteten som är kl 13.30 nu på lördag, poängjakt med Sara, Mirjam och Moa!
Jag och Ofelia i somras

Tjeenare! :)

Tjenare allihopa! Hur har ni haft det i sommar? Jag har iallafall haft det jätte bra. Nu tänkte jag berätta lite om mig själv efter som jag är på prov här i USEK. Jag heter Agnes och är 12 år. Jag var tidigare med i MiniGnägg och var sekreterare där. Jag rider på måndagar och fredagar! Jag tror nog att ni har sett mig i stallet, men om ni inte har det så e jag här på mån, ons fre och lör. Mina sköthästar är Sansero och Cesar. Ni hittar mig atingen hos dom, i stallet eller i cafeterian.
//Agnes

Halloj!

Hej alla! Nu tycker jag att jag har vart lite mycket dålig på att blogga! :O Men nu blir det ändring på det. Jahopp vad har ni gjort i sommar då? Själv har jag vart på Gotland nästan hela tiden och fått hjälpa till i ett stall med massa, massa fjordingar. Sen har jag åkt runt lite i husbilen, så jag har bara vart hemma en natt!


Bysa tre veckor gammal

Men sen var det ju självklart jättemysigt att komma hem och träffa alla kompisar, Lencia och hästarna!

Tjenare folket!

Hejsan allesammans, hej, hålla, angemämt, trevligt att träffas, tja, tjenixen, shoooo...ja vad man nu ska säga. Det är i alla fall Therese här! Jag är ny i USEK, eller jag är inte direkt riktigt med än. Utan jag är med på test i ett halvår, för att se om jag pallar trycket, you know what I mean! Jag var ordförande i MiniGnägg innan jag kom till USEK och jag slår vad om att ni har sett mig i stallet! Annars så kommer jag dit imorgon! Aja nu ska jag suuuuuuva, school tomorrow, gotta be on top!


Sommar!

Hej alla! 

Hur har ni haft det i sommar? Har ni ridit nåt?
Jag har iaf haft det grymt bra och ridit mycket och varit på många olika ställen! Jag var på ridläger på Öland där jag fick min favorit ponny som heter Sunny Boy. Det gick jättebra för oss! Särskilt i dressyren!

Som alla andra har skrivit så kommer det bli massor av roliga och nya aktiviteter i höst! Vi kommer även upptatera mycketbättre än vi har gjort annars på  denna blogg.


Pappa hade lite fel inställningar när han fotade, därför ser allt så ljust ut! :P 

Den här hästen red jag i Thailand när jag var där i sommras! ( jag vet att jag inte har hjälm på mig, och det ska man absolut ALLTID ha när man rider! Men i Thailand tänker dom inte på samma sätt som vi gör, och därför har jag ingen hjälm för att det inte fanns! )


// Filippa

Nu blir bloggen aktiv igen!

Hej på er allihop! :) Haft en bra sommar? Det har jag, och jag önskar att den inte var slut än. Kan det inte vara sommarlov året runt? :)

Nu är det en ny termin och även bloggen kommer att sättas igång igen. Nu kommer det bli massa inlägg här och massa aktiviteter i stallet! Varje lördag kommer det vara en rolig aktivitet som ALLA barn och ungdomar får vara med på, så håll utkik i elevrummet efter lappar! Ju fler som kommer, desto roligare blir det!

Dessutom är det dags för Lucia den här terminen, vilket är superkul såklart! Jag älskar luciashowerna, superroligt.



Kram Mimmi

Aktiviteter, snart i full rulle

Nu är sommarlovet över så nu drar vi igång igen! Vi har planerat massa roliga aktiviteter som vi snart kommer dra igång med, mer info om dom kommer snart! :)

Hejsan!

Våran förra bild, den nya får ni se senare ;)
Vi har varit väldigt dåliga på att blogga, men nu är det skärpning! Jag ska i alla fall försöka bättre mig :)
Jag hoppas ni har haft en bra sommar? Det har jag haft :D Idag har jag varit i stallet som vanligt! Vi har haft USEK-Möte och tagen en ny gruppbild! Så inom kort kommer en ny design upp här på bloggen. Håll utkik! :D
Kram Stella

RSS 2.0