Årets Ungdomssektion

Jag blir lika glad varje gång jag tänker på det, att vi blev valda till årets ungdomssektion! Det är så fantastiskt roligt och jag känner mig som en stolt mamma till alla tjejerna i USEK, vi är verkligen ett himla bra gäng :D

Och TUSEN MILJONER TACK till alla som mominerade oss, även om vi inte hade vunnit gör det oss så himla glada och stolta!

Stockholms bästa USEK? - VÄRLDENS bästa USEK!!!!

//Världens stoltaste ordförande.


Bilder från US-galan!

Igår var det ju US-gala!! Alla var jätte fint utkläde speciellt vi från farsta ;) DUS (distriktets ungdomssektion) höll en teater,"lekar" och nominerade tex. årets ungdomssektion, årets stallkompis, årets skötare m.m. Och vi vann ÅRETS UNDOMSSEKTION som ni säkert redan vet! Det betyder att vi är bästa ungdomssektionen i stockholm! Vi blev såklart jätte stolta och glada! :D

Här kommer bilder från kvällen:


mimmi, alex, filippa och sara på väg till galan!

jojo, utklädd till kapten krok som ni ser ;)

alla vi från farsta, vi var sammanlagt 28 personer!

söta Sofia




Hoppas ni som var med hade det roligt! :)
Kram Stella ♥


US-galan!

Brudar, jag är så jäkla stolt över er :') Jag är hemskt ledsen att jag inte kunde vara där man jag var sjuk som sagt och har bara tagit de lungt.

Men ändå, Årets USEK! Grattis grattis grattis!! Ni förtjänade verkligen de :'D Love-Mirjam


Redo för US-gala!

Hej :)
Idag var jag (stella) och Filippa i stallet. Vi skötte våra hästar, fotade, kollade på när mimmi red och så hade Filippa och Mimmi käpphästräning och jag hjälpte till lite :)

Nu är Filippa hemma hos mig och vi har precis fixat iordning oss inför US-galan!
Vi är Dunderkarlsson och Blom, superskurkarna från Pippi långstrump :)




Lite bilder från käpphästräningen! :D


Vi nu ! :D  haha glada! haha :D

Kram Filippa och Stella! <3




Påminnelse

Hejsan allihopa!

Jag sitter här och skriver nomineringar till årets US-gala vilket jag också tycker att ni, som inte har gjort det, också ska göra ;D

Jag tycker att det ska bli jätteroligt och jag tänker vara utklädd till Kapten Krok ;D



Kramar Jojjo

USGALAN!

OK, imorgon kommer jag ta ner lappen för att anmäla sig till US-galan och skicka in allt på fredag! Om du inte ska till stallet idag eller imorgon så kan ni gärna ringa mig (alice) på 0708 20 55 14 så får ni också följa med såklart!

Vi har också fått reda på TEMAT för galan... SUPERHJÄLTAR OCH SUPERSKURKAR! haha jag tror det kommer bli jättekul, vi i USEK har redan en plan på vad vi ska klä ut oss till... :P

Hur som helst! Jag skrev ett inlägg förut om hur man nominerar till de olika kategorierna de delar ut pris i på galan, och nu har jag lite mer information!

Nomineringarna och motiveringarna ska vara inne senast den 22 september och man ska mejla till [email protected]

Vi hoppas att så många som möjligt skickar in nomineringar så vi får stå lite på scen vi också ;)

Kolla även på emmys blogg, där finns mer info! http://fritidsledarbloggen.blogg.se/

Ses i stallet! Kram Alice ♥


21 år =)

Hej alla underbara FRVare! =)

Hur mår ni idag? Med mig är det bara bra eftersom jag fyller 21 idag =) Det är ju alltid kul få lite extra uppmärksamhet av nära och kära.
Gud bad jag älskar att stallet har öppnat igen! Man saknar verkligen stallet under sommaren. Många av er rider på andra ställen under sommaren, men jag är en av dom personerna som inte rider något under sommaren. Så det är så mysigt när stallet är öppet igen!



Nu måste jag göra lite frukost och dra mig in mot stan =)
Ha en bra dag!

Kram Sandra!! =)

Fulk - kurs!

Den här helgen har alltså jag (mimmi), filippa, ebba, sara och stella på FULK - förberedande ungdomsledarkurs!

Det var jättekul och vi lärde oss supermycket! Kursen var på Runsten, det är ett privatstall där det ofta är häftiga hopptävlingar och kurser! Förutom att lära oss om att bli bättre ledare och göra bättre aktiviteter så fick vi också kolla när massa hopptränade sina hästar! Superfina! Vi lärde också känna en massa jättesnälla människor från olika ridklubbar i Stockholm!

Som Sara skrev var vi lite dåliga på att ta bilder, men jag lyckades faktiskt fota lite! Vi hade så fullt upp så det var något vi fick göra när allt var slut! :D

Här skulle vi skriva en utvärdering över kursen:


Filippa - redo att skriva!



Nästan alla i gänget! :D

Kramkram på er alla! Mimmi


FULK!

Hej, hej allihoppa!!!
I helgen var jag (sara), Mimmi, Stella, Ebba och Fillipa på fulk. Det betyder förberedande ungdomsledarkurs.

Det var jätteroligt och vi lärde oss väldigt mycket. Bl.a om hur vi ska göra bättre aktiviteter så att ni ska ha ÄNNU roligare än vad ni redan har :D

En av ledarna frågade oss om vi visste vad en fritidsledare var. Sen sa hon "Jag vet i alla fall att Frasta Ridskola har en jättebra!" :) Hon och Emmy hade tydligen gått någon kurs tillsammans. Tror jag... :)

Tyvärr tog vi inga bilder... Det var lite klantigt av oss! 
Men vi ses i stallet! :)


US-Galan!!

Hej hej! Som ni kanske kommer ihåg från förra året så har Svenska ridsports förbundet varje år en stor US-gala där en massa hästtjejer samlas för att äta goda mackor och umgås! Jag själv (Alice) var inte där förra året men det var ett härligt gäng som åkte och dom hade jättekul!

Dom flesta av oss i USEK åker dit, och vi vill att ni härliga tjejer i stallet också gör det! Galan är den 25 september, men vi behöver anmälningarna inne SENAST på onsdag nästa vecka (15/9) så skynda er och skriv upp er på lappen i stallet (där man får häst). Ju fler desto roligare!!

Roligt med US-galan (US=ungdomssektion/usek) är att de delar ut flera pris! Kategorierna är:
  • Bästa US (alltså USEK).
  • Bästa Stallkompis.
  • Årets skötare.
  • Årets ungdomsledare.
  • Årets hästvetare.
Det vore alltså jättekul om ni eller någon ville skicka in förslag till svenska ridsportförbundet om vem som ska vinna i de olika kategorierna! Man behöver bara skriva en liten text om varför USEK på farsta är världens bästa US (då blir vi jätteglada!!), eller varför den där tjejen i ens ridgrupp borde bli Årets skötare, eller kanske en text om varför just din kompis i stallet borde bli årets stallkompis.

Om ni vill nominera någon som årets ungdomsledare (då blir vi också superglada!) så är vi bara fyra stycken i USEK som faktiskt är ungdomsledare. Dom andra i USEK är lika duktiga dom, men dom har bara inte gått den speciella kursen.
Dom du kan nominera till årets ungdomsledare är Alice Nordwall, Ronja Ek, Signe Askersjö och Sandra Wirström.

Årets hästvetare kommer avgöras på plats på galan, så plugga på i dina hästböcker och följ med oss till galan där alla gör ett prov :) Förra året var det vår alldeles egna Jojjo som blev Årets Hästvetare 2009! Vi var jättestolta :)

Nomineringar med motivering skickas in till:

  • Svenska Ridsportförbundet, Eva Lundkvist, Ridsportens Hus, 734 94 Strömsholm
  • eller via e-post till [email protected]

Ännu mer info om vad man ska skriva i motiveringarna kan ni läsa på emmys fina blogg; http://fritidsledarbloggen.blogg.se/

Ses i stallet och på US-galan!! Kram Alice♥



Filippa här :D

hejsan allihopa! Det var jättelängesen jag skrev här! :P

Idag när jag kom till stallet gjorde jag och Mimmi en lapp om käpphästträningen
som börjar den 25 oktober :) jag tycker alla ska vara med! Det kommer bli
superkul! ( mer info finns i elevrummet ) :D
När det var klart var det dags för mig att rida :D Jag fick Yatzy, har inte ridit honom
på jättelänge!! så det var jättekul och det gick bra<3
Efter ridningen var jag tvungen och åka hem för att packa till imorgon
för då ska jag, Mimmi, Stella, Ebba och Sara på fulk-kurs:D
Det ska bli jättekul och jag längtar:D



Yatzy<33


och lilla Tilly<33

// Filippa

Mirjam var det


Nämen hej hej! Det var alldeles för länge sen jag skrev här :D Hoppas vi har många barn och föräldrar i stallet som fortfarande läser bloggen ;)

Hur mår ni nu för tiden då? :D För er som undrar mår jag super! Skolan har ju kickat igång igen och även stallet, dvs aktiviteterna rullar igång så småningom :) Hoppas att så många som möjligt kan vara med.

Sen kommer det ju även en lokal ponny hoppning till Farsta, hoppas att vi har en brutalt stor heja klack! :D Många Farsta ramsor måste hittas på :) (om vi inte redan har det?) :P

Som de flesta vet hyr jag fortfarande Winden, men det pratas även om att jag ska sitta lite på Ravish också, ni vet den coola indian hästen i stora stallet ;) Men vi får se vart vi kommer någon stans med det :)


-->=who knows :D

RSS 2.0