Glöm inte...... =)

Hej alla kära!
Glöm inte ponnyakuten ikväll! =)
Kram på er!
// Sandra!

Käpphäst!

Hej hej! Snart kommer jag dra igång käpphästträningarna igen! :D Käpphäststallet ska fräschas upp och käpphästarna ska putsas på och vissa måste åka till veterinären också för de tappat ett öra eller 2! :) Dessutom kommer det snart några nya käpphästar till stallet snart!

Den här terminen ska det satsas på käpphästarna. Det ska kanske byggas en käpphäst padock på baksidan, bredvid hagarna, och förhoppningsvis kommer vi köpa in hinder snart. Dessutom ska alla som är med på mina käpphästträningar få följa med och tävla LOKALT på Bromma Ridklubb bland annat. Kul va? Så var med på käpphästträningarna, lapp kommer upp snart!

Kram Mimmi


Kattunge =)

Hej!
Som ni många vet så skulle jag och min pojkvän åka och hämta en liten söt kattunge efter stallet i lördags =) Hon kommer från Västerås, så det var en bit att åka. Hon är SUPER söt! Så här ser hon ut =)
Vad tycker ni? Söt va?! Just nu ligger hon i mitt knä och gossar =) Men vi har inte riktigt kommit på något namn än :s Rille vill att hon ska heta Tuss och jag tycker hon ser ut som en Smulan, vad tycker ni??
Ni missade inte ponnyakuten igår va?!
Ha en bra dag!! Kramar Sandra

Förslag till aktiviteter!!

Hej på er!! Alice här :) Sitter här på min säng fortfarande iklädd ridbyxor (red Ceasar idag!) och tänker på hur kul jag tycker att det är att vara i stallet, och hur taggad jag är på att ha en massa roliga aktiviteter!! Så kom nu till mig eller någon annan USEK och säg vilka aktiviteter ni tycker är roligast! För vi vill ju inte ha tråkiga aktiviteter, nej nej. Så kom nu med förslag och önskemål och tankar och idéer!! Om ni inte hittar mig i stallet (jag kanske leker kurragömma, vem vet) så skriv en kommentar här på bloggen, eller skicka ett sms till mig på 0708 20 55 14 eller mejla mig på [email protected]!
Ok, så bombardera mig med önskemål nu! ♥
Några av mina kompisar från skolan var faktiskt och tittade på vår luciashow nu innan jul, det var dom nästan tvingade till eftersom det enda jag pratade om under hela hösten var lucia ;) Då tyckte dom att Tiger var finast!

Ponnyakuten is back!!!

Hej!
Förra säsongen av Ponnyakuten var en succé, jag vet att många följde det in i det sista ;) Tjejer och killar....ponnyakuten är tillbaka! Jippi =)

http://svtplay.se/v/2296668/ponnyakuten/del_2_av_16?cb,,1,f,-1/pb,a1364150,1,f,-1/pl,v,,2289990/sb,p122052,1,f,-1
Enjoy =)
// Sandra =)

Lina

Hej allihopa!

Idag var det avslutning för Lina som ska sluta på Farsta :( Hon ska tillbaka till sin hemmaklubb, Väsby, och jobba där som ridlärare. Vi hade en liten fest för henne i cafeterian idag och hon blev väldigt rörd och överaskad! Hon grät jättemycket och det gjorde vi med! Kommer sakna henne otroligt mycket. När jag (mimmi) blev rädd för att hoppa så hjälpte hon mig verkligen tillbaka. Hon betyder verkligen otroligt mycket för oss. Lina fick massor av presenter och kakor! :D Vi kommer somsagt sakna henne jättemycket! Men vi får ju komma och hälsa på henne på Väsby och hon kommer ju komma och hälsa på oss!

Här kommer två bilder från idag i fiket:



En jättefin kaka som Enny och Lina S hade gjort till Lina

Åh, lilla Lina..

// Filippa,Stella & Mimmi

Hej hej :)

Hej på er! Finaste Agnes Edbom fotade mig, Signe och Sandra i lördags när vi red och var gullig att sen skicka dom till oss, så nu tänkte jag visa er! Jag på Domino, Sandra på Miss Anja och Signe på Alpflickan!
Kram Alice ♥

Årsmöte!!!!

Hejj alla glada!!! Ni vet väl att det är årsmöte det 12/2 kl: 13:30!? Kom och ät gratis fika, umgås och få veta lite mer om USEK!!!:) Självklart så kommer jag att skriva detta på bloggen några gånger till när det närmar sig, men bara så ni vet så får ni inte boka in några andra saker den 12/2 kl 13:30!!!! Mer info finns på kontoret och på alla små-lappar som sitter lite här och där i stallet:)

Kram Ebba<3


Glada Dagen :)

Hej allihopa!! Idag har man vart i stallet med all glada människor :) Vi har nämligen gjort en jäääätte fin skylt o mer är så säger jag inte :) Kom på lördag så får ni veta mer om den!!

Ni kommer väl på vår Säkerhetskurs på Lördag?! Den börjar kl. 13.15 i Lilla Teorisalen!! Grattis!!

Lite bilder från idag :D


 

Puss o kram Alex <3

Mail

Hej!
Här kommer lite kontakt info till Sandra, Alice och Signe =)
Sandra - [email protected]
Alice - [email protected]
Signe - [email protected]



Kramar!!

Hej hopp!

Hej hopp alla glada!!

Nu börjar lovet dra sig mot sitt slut. Lite sorgligt faktiskt!! :( Jag ska jobba i stallet idag och det känns som om det var hundra år sen jag jobbade :P Vad har alla andra gjort på lovet?

Lördag 8 januari kl 10:30-12:00 i kafeterian så bjuder Signe på fika i utbyte mot kramar och då tycker jag att alla ska komma!!

Nää nu ska jag faktiskt byta om och åka till stallet!! :D

Puss o kram // Alexandra :)


Pulkarace!

Hej allihopa! :)
Idag var det pulkarace i skidbacken och det var jätte roligt! Har inte åkt pulka på jätte länge men jag älskar det! :) Det fanns  ett litet gupp i backen som jag åkte på och gud så man flög haha! Man blev ganska blöt av all snö som skvätte upp i ansiktet men kul var det! :)
Kram Stella ♥

Ett sorgligt inlägg...

Hej alla mina fina ryttarvänner!

Som många redan har hört så har jag fått jobb som Äppelvikens (Bromma) nya fritidsledare. Jag är jätteglad över att få jobbet för det är något jag har drömt om länge men det känns samtidigt förskräckligt sorgligt att behöva säga hejdå till Farsta och alla er! Jag kommer rida kvar på måndagar och jag och Emmy ska försöka ha många aktiviteter för er och Bromma tillsammans, det kommer bli superkul! Så ni blir inte av med mig helt haha. Men för att jag ska sluta så vill jag att ni kommer på:

Lördag 8 januari kl 10:30-12:00 i kafeterian bjuder jag på gratis fika i utbyte mot massor av kramar!



Oändligt många kramar från Signe!

Dags för ny skötarkurs!

Nu får du som längtat efter att få bli skötare på någon av alla de underbara hästarna och ponnyer i stallet ÄNTLIGEN chansen att bli det!

Nu har vi valt att låta två skötarkurser gå samtidigt, en kurs på ojämna veckor och en på jämna veckor, ledda av två olika par av ledare från klubben :)

"Kurs 1" startar den 22/1 och "Kurs 2" startar den 29/1. Kurserna har samma innehåll och båda avslutas gemensamt den 2/4 med prov och avslutning.

Kursen kräver minst ett års ridvana och prata med din ridlärare innan du skriver upp dig!

För mer viktig info och anmälning
, se anslaget vid kontoret (där man får häst) och så ses vi sen på kursen!!






KRAM Alice!

Nyårshoppning =)

Hej Sandra här igen =)
Hur har eran dag varit? Jag vet att många av er var med på nyårshoppningen eller var där och hejade på alla duktiga ryttare. Jag hoppade Whitney på 85 cm klassen =) vi fick tyvärr två vägringar, men jag är super nöjd ändå! Om man kollar på helheten så gjorde hon ett toppen jobb. Som ni vet kan Whitney tycka att det är lite många spöken på läktaren, men idag efter många varv på volten så kunde hon slappna av =) Så det var duktigt av henne ;) Här kommer ett klipp på duktiga Whitney och jag =)





I morgon är det pulka rase i skidbacken =) Det ska bli så kul! Jag älskar att åka pulka!  Emmy kan tyvärr inte komma för att hon är sjuk :( Men det kommer vara en massa USEK medlemmar där =) Tack Alice och Signe för ni filmade och fotade <3
Kram alla ses i morgon!





Hejdå Tilly!

I torsdag åkte Tilly till nya ägare som privathäst. Hon hade nog stallets vackraste man, stallets lilla skönhet ;)

Tillys nya ägare heter Johanna och rider för den här klubben: http://www.trogds.se



Hopptävling!

Hej allihopa! :)

Imorgon ska jag tävla för första gången på Ravich! Som ni kanske vet så hyr jag honom sen en månad och en dag tillbaka och det går bara framåt! Imorgon ska vi starta i våran första tävling tillsammans, klubbtävling 70 cm :) Det ska bli jätteroligt och visst är man lite nervös ;)

Här kommer lite bilder på mig och Ravich! Världens bästa häst med världens coolaste färg! :D








Hoppkurs med Regina =)

Hej!
Hur har era jul och nyår varit? Jag hade jätte mysigt på båda =) Nu öppnar stallet igen och gud vad jag har saknat hästarna ;) Idag var jag i stallet och var med på Reginas hoppkurs. Det var två grupper, en med lite nybörjarhoppning och en med ryttare som hoppat lite mer. Första passet red vi bommar om en linje, andra passet red vi en bana. Det gick super bra första passet men det andra kändes så där....tror vi båda blev lite trötta ;)
Jag red Whitney, hon och jag har verkligen lärt känna varandra och fungerar bra ihop =)
Imorgon är det film mys i stallet och lunch finns att köpa =) tror jag... ;) Jag kommer att vara där, men Mimmi och Filipa, Signe och Alice kommer också. Så vi ses då =)Nu ska jag stoppa i mig lite toffifee och glo på Greys Anatomy =)
Vi ses imorron alla underbara =)
// Sandra

RSS 2.0