Ebba här :)

Hej hej alla!
Sommaren slut, skolan börjar... men det är bra för det betyder ju Farsta och alla kompisar:) Jag själv har vart på Gotland mesta delen av sommaren, hittade ett stall med nästan bara fjordingar i! Så där har jag vart och jobbat och ska få komma tillbaka nästa sommar! Favoriten där blev en häst som hette Buve (gotländska):) Hon har haft fång så hon tyckte det var jättekul att komma ut i naturen. Myysig häst!
Sees i stallet! /Kram Ebba


Gammal Bild på mig och Eros

Körkort =)

Hej alla!
Hur har eran sommar varit? Jag har varit ganska dålig på att uppdatera bloggen i sommar :( Men nu har stallet öppnat igen, så då ska jag bli bättre på det :)
Min sommar har varit nice! Jag har verkligen njutit av det fina vädret =)
De två stora sakerna som har hänt i sommar var att jag flyttade hemifrån på riktigt =) och igår tog jag mitt körkort!
Så jag har samlat många vuxen poäng i sommar ;)
Och nu är stallet äntligen öppet och det ska bli jätte kul att dra igång alla aktiviteter igen!
Vi ses i stallet! Kram på er alla =)

Hallå!

Jag saknar stallet och alla er så himla mycket! Nu iveckan håller jag på och vinkar av mina vänner som ska till världens alla hörn och snart är det min tur. Sitter och spanar på spanskakurser i Barcelona, så spännande!!! Men det blir nästa vår så ni får dras med mig en termin till! Jag kommer till stallet på lördag så vänta er massor av kramar! Vi ses då!





En liten bild på mig när jag tog studenten nu i juni!
Puss från Signe

(Rid)skolstart!

Så, nu sitter jag här! Idag öppnar stallet äntligen efter sommaren och vi kan få börja rida igen, träffa alla kompisarna och ridlärarna och såklart HÄSTARNA! Men vet ni, jag har blivit rejält sjuk och kan bara sitta hemma... Tråkigt... Annars hade jag vart i stallet både i lördags (jobbat med Ronja m.fl) och såklart idag, men nu måste jag vila. En annan tråkig grej är att jag skulle ha ridit islandshäst imorgon med en gammal kompis, men var tvungen att ställa in det också.. Usch vad det är tråkigt att vara sjuk! :(

Hur som helst har jag haft en jättebra sommar! Jag har till och med haft turen att få träffa några av ponnierna och vara med dom och många av er underbara barn och ungdomar som var på Kolsundet (farstas ridläger) denna sommar! Jag var där i två veckor, och var ledare på båda lägrena, först tillsammans med fina Ronja och sen med fina Sandra :) Det var väldigt kul! Hästarna som var där var: Pegasus, Goliat, Riwer, Tintin, Ronja, Winden, Yatzy och även Chayenne (som stod på farsta förut) som var på "besök". Jättekul att få se Chayenne igen, hon har nästan fått lika lång man som Tilly! Kungen och Prinsessan var även där och busade som vanligt, t.ex så rymde dom mitt under första lägrets uppvisning, och på andra lägret drog dom runt mig och Sandra i vattnet när vi testade om dom ville bada, vilket dom då ville ;)
En sak som jag ångrar är att jag inte fotade mer, men några bilder finns såklart! Och det finns jättemycket att berätta, kom och ät med mig i cafeterian någon dag så kan jag berätta många roliga historier om hästar som rymde och allt möjligt :D

Alla tar det lugnt mellan ridpassen och spelar kort :)

 

Kungen och Prinsessan "motionerar" i hagen :)

Har några fler bilder men min dator är så slö så jag lägger upp dom en annan gång! Nej nu ska jag snart gå och sova så jag kan vila upp mig och bli frisk (första ridlektionen på torsdag!!) och så ses vi i stallet allihop!
Nu är det ju faktiskt höst - och det betyder Halloweenövernattning och Luciashow :) Roligt va?

Vi ses! // Alice ♥


RSS 2.0