Bilder från Luciashowen =)

Hej Hej!

Här kommer massa bilder från luciashowen =) Och då ska vi passa på att tacka vår underbara fotograf Johan Rudberg!



Tack för ännu en bra luciashow! Bra jobbat!

// USEK

Tisdag!

Hejhej!

(Signe här)

Jag hade tänkt att skriva igår efter ridningen jag med men som vanligt somnade jag framför tv:n efter middagen, det verkar vara helt omöjligt att hålla sig vaken efter ridningen. Jag vill som Sandra tacka alla som hjälpte till med luciashowen men även alla medverkande! 

Luciashowen inleddes med Emmy och Winden som såg ut som att de var tagna ur en Sagobok, Emmy satte sig sedan i sitt sagoland och gjorde ett fantastiskt jobb som konfiencer efter det fick vi följa med på en tur till Aladdins hemland framfört av alla våra fantastiska stallflickor tyvärr blev Tess och Carla sjuka och vi saknade dem självklart jättemycket:(

  Sagohästen Winden
 

Under showen fick vi även avnjuta ridlärarnas nummer som lockade till många hysteriska skratty på läktaren, vi i u-sek ruillade nästan omkring på marken av skratt!:D Regina och Isabelle framförde dessutom ett jättevackert dressyrnummer till musik! U-sek gjorde deras version av snövit och vi vill självklart tacka Karro för all hjälp under lucia, utan dig hade vi inte klarat oss! :)  

Det blev en av våra bästa luciashower och vi i  ungdomssektionen vill tacka alla som var där och hjälpte till! :D

Nu när jag ändå har ordet så vill jag passa på att tacka för priset som årets ungdomsledare, för att citera Pia när hon blev årets ridlärare: det är det bästa priset jag har fått! Känns jättekul att ni tycker att jag gör ett bra jobb och jag ska försöka att hålla samma standard:) Känns dock själviskt att ta emot priset själv och vill tacka resten av u-sek som gör ett fantastiskt jobb!:)

Det blev många tack idag haha!

Jag kan även berättta att jag red söta Alpflickan i går och det gick väl sådär, som Sandra sa en riktig utmaningen men det var i allafall superkul!:D

Nu tar ridskolan snart jullov och alla våra älsklingshästar ska snart få gå i hagen och äta hö hela dagarna. Men vi har en vecka till, så njut allihopa och än tänker jag inte säga god jul.

Vi ses i stallet!


/Signe:D 


Måndag =)

Hej!

Sandra här, hur har alla haft det idag? Jag ville bara säga att jag tycker luciashowen blev hur lyckad som helst! Och jag vill tacka alla föräldrar som var med och hjälpte till igår, utan er hade det aldrig gått! Och det var kul att det var så många barn/ungdomar som var med i showen, ni gjorde verkligen ett bra jobb! Sen grattis till Signe som blev årets ungdomsledare!


Det bästa med måndagar är att jag för träffa min prins Charlie och jag rider =) Idag när jag kom till jobbet så hade Chalire på sex månader gjort illa sig på nosen :( Han var så söt! Det har verkligen varit full rulle idag, det var fotografering på jobbet och sminkösen som var gravid i sjunde månaden svimmade :( Men det gick bra =) Sen träffade jag min pojkvän i blåsut, för vi skulle kolla på en lägenhet. Men den var för liten, plus att den låg högt upp och jag är JÄTTE höjdrädd!

Sen var det dax att åka till stallet för att rida =) Till min stora överaskning fick jag Ofelia =)
Det var jätte kul! Fast det var verkligen en utmaning, men det är ju det som är det roliga med att rida. Det är så man lär sig och utvecklas mycket.



Nu är det nog dax att hoppa in i duchsen, även om jag är hur trött som helst ^^ Men jag hatar att duscha på morgonen, är det någon annan som känner samma sak?

God Natt // Sandra


Luciashow!

Jag kan knappt förstå det! Luciashow imorgon, årets kanske största händelse:D och det hade det inte kunnat vara utan er, fina luciatjejer:) i morgon träffas vi i stallet klockan 11:00, för att träna.

Jag sa lite tokigt tidigare idag men det spelar ingen större roll:) ni kommer äta lunch klockan 12 istället och träna innan lunchen!:) (OBS! glöm inte att ta med er mat, Lena öppnar inte förren klockan 15:00). Det kommer bli jättekul imorgon:D

För er som inte ska medverka i showen:

Så börjar showen kl. 15:00 och slutar c:a 17:00, i år är det Disney tema som står på schemat och vi kan lova er en riktig blandning av vad hela Farsta Ridskola har att erbjuda, missa inte detta:)

Vi ses imorgon!

/U-sek


Sektionsmingel =)

Hej alla glada FRV:are!

Idag var det en speciell dag i på ridskolan, därför att för första gången i Ridskolans historia hade alla sektioner inom klubben och ridskolan en mingel träff! Den var över vår förväntan riktigt mysigt! Man visste inte riktigt vad man skulle förvänta sig, man upp i stora teorisalen så står alla bord som en fyrkant med fina röda dukar och för att göra en ännu mysigare stämning stod det en massa ljus och julblommor på bordet. Minglet började med ett välkomsttal och en god bit paj, sedan fortsatte kvällen med en massa myss och riktigt roliga och trevliga samtal. Det var ett jätte bra förslag från Ridskolans sida och vi från USEK tyckte det var super kul och gör gärna om det igen!



Tack för en kul kväll!

// USEK

LUCIATRÄNING 12/12

Hej alla duktiga luciatjejer!

På lördagen den 12 december kör vi träningen kl 10-11 på grund av KM.

Nu är det slutspurten och det är därför jättebra om alla kommer, dessutom är det en super kul dag att vara i stallet och heja på sina kompisar (eller sig själva). Så att vara där några timmar innan är bara bra så hinner ni putsa på hästarna så mycket som möjligt!

TRÄNING: LÖRDAG 12/12 kl. 10-11 (vi möts på läktaren i stora ridhuset)

(första start på KM är klockan två, så det är en perfekt tid att ha träningen på:) )

                                                                                                          KRAMAR USEK                                                                                  


LUCIA REPETITION 2

Hallå igen :) Mer information om lucia kommer här! Repetitionen på lördag (som det står mer om i inlägget innan det här) har ny tid:

13.15 till 14.30 i STORA RIDHUSET

Vi har också hört att inte alla är säkra på om de ska vara tärnor eller tomtar på luciatåget :S Här kommer en lista på paren och vilka som är vad.

De paren som är TÄRNOR är:

Bella & Filippa
Julia & Felicia
Madeleine & Isabella
Sara & Cornelia
Carla & Moa
Sofie & Agnes
Sofia & Felicia

De paren som är TOMTAR är:

Kerstin & Stella
Nora & Kerstin
Tess & Pauline

SES PÅ LÖRDAG! :D // USEK


RSS 2.0