Julpyntning och Luciashow :)

JULPYNTNING:
 
Hej allesammans! För er som tittar in här lite då och då så tänkte jag bara säga att det är dags att julpynta hos eran sköthäst/ponny denna vecka. Senaste dag att julpynta på är på lördag (den 14/12).
Det är förbjudet att pynta med glas-och porslinsföremål och annat som kan skada hästen. Du får heller inte använda häftstift, egna spikar eller liknande, utan ni får använda er av dom spikarna som redan finns uppspikade vid er hästs spilta/box.
Kom ihåg att prata ihop er med varandra om ni är flera skötare på samma häst/ponny.
För frågor och pyntning kontakta Michaela, fritidsledaren! :)
 
 
 
LUCIASHOW:
 
På lördag är det även dags för Farstas årliga luciashow. MEN på lördag kommer vi endast att ha ett luciatåg (som kommer att äga rum i lilla ridhuset) eftersom att stora ridhusets tak är under renovering. Vi kommer därför att endast ha ett tåg på "luciahelgen" och istället köra själva showen i stora ridhuset när det är klart sen och ha som en invigningsshow för det då någon gång i Januari. :)
Så ni är välkomna att komma och titta på vårat vackra luciatåg ridandes på hästar nu på lördag (den 14/12) klockan 16.00 i lilla ridhuset! :D♥ (Det är helt gratis) :)
 
 
Ha det så bra allihopa!♥
Kramisar♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0